Termeni si conditii

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul ul www.free-spirit.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.free-spirit.ro, acceptati termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor celor care utilizeaza site-ul. Acest site este detinut si administrat de Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. Free Spirit Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna informatiile primite in agentie vor avea prioritate.

Drepturi:

Utilizatorul www.free-spirit.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatii:

Ca utilizator al site-ului www.free-spirit.ro  sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

  • sa va asumati responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
  • sa aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • sa garantati veridicitatea datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
  • sa nu utilizati site-ul in scopuri speculative;
  • sa nu copiati, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
  • sa nu folositi (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;

Conditiile generale: 

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Free Spirit Travel (consultantii de vanzari). Informatiile primite de a reprezentantii Free Spirit Travel vor avea intotdeauna prioritate. In momentul cumpararii unei oferte intra in vigoare contractul cu clientul si se aplica conditiile acestuia.

Plata:

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online Netopia - Mobilpay. Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare transzactie online. Cardurile accepate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

Drepturile de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.free-spirit.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Free Spirit Travel,  marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. sau a partenerilor si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala

Clauze de neraspundere:

Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Modificari in termeni si conditiile de utilizare:

Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L. poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Free Spirit Travel marca inregistrata S.C. Enki Business S.R.L.si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.free-spirit.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.