Discover the Planet! Rediscover Yourself!

Am pornit pe acest drum pentru ca stim sa impartasim experiente de calatorie, pentru ca stim ca fiecare vacanta este o experienta de viata pe care iti doresti sa o traiesti frumos. Suntem aici pentru a transforma visele tale de vacanta in realitate.

In urma cu 10 ani viziunea noastra se focaliza pe “a impartasi”, in timp s-a completat cu “a transforma”, “a inova”, “ a fi un lider creativ”, a creea in cadrul agentie de turism un spatiu relaxant unde te intalnesti cu noi, echipa de profesinisti, pasionati de turism, prietenii tai calatori si informati si impreuna sa descoperim lumea, dar nu in ultimul rand sa o facem putin mai buna!

„Be the change you wish to see in the world.” Ghandi

Ne dezvoltam continuu – Cu si alaturi de noi poti descoperi lumea si pe tine insuti, pentru ca avem peste 10 ani de experienta in turism, peste 5000 de clienti fidelizati, peste 50 de tari vizitate de echipa noastra pentru a culege informatii autentice pentru tine. In acesti ani de activitate, ne-am dezvoltat ca agenti de turism, dar si ca oameni, am invatat ca fiecare client conteaza si ca satisfactia noastra vine din vacante reusite, am invatat unii de la altii, am impartasit clientilor experientele noastre, am depasit acea bariera conventionala agentie de turism – client, am devenit o echipa alaturi de clienti si parteneri.

Tot timpul alaturi de tine- Intotdeauna vei gasi pe cineva 24/7 la celalalt capat al firului, un profesionist in domeniu, care te cunoaste si iti intelege nevoile. Inainte sau dupa plecare, noi iti raspunem oricand la telefon!

Iti croim cea mai buna oferta – Ai garantia ca obtii intotdeauna la cel mai bun tarif posibil, cele mai bune oferte, in functie de dorintele tale specifice, economisind, insa cu atentie la calitatea serviciilor. Tarifele primite de la noi sunt complete si transparente, prezentandu-ti exact ce includ si ce nu, fara costuri ascunse!

Loading...