White Lagoon Beach Resort - Bulgaria
7 nopti/8 zile - 395 €
Hotel:
White Lagoon Beach Resort
Kavarna, Bulgaria
Transport: Individual
Cazare: 7 nopti/8 zile
Pret: Incepand de la 395 euro / persoana
Tip oferta: Sejururi

Incluse in pachet:
  • 7 nopti cazare in studio;
  • all inclusive.

Loading...

White Lagoon Beach Resort

  •  
  •  
  •   

Localizare:
Situat in apropierea orasului Balchik si inconjurat de un superb cadru natural, White Lagoon Beach Resort pune la dispozitia oaspetilor sai doua piscine exterioare cu apa minerala de dimensiuni semi-olimpice, o piscina pentru copii, doua terenuri de joc multifunctionale, o sala de sport cu vedere panoramica, 2 restaurante si 2 baruri.
White Lagoon Beach Resort ofera doua posibilitati de cazare – una in zona de plaja si una in zona de parc.
Studiourile si apartamentele de 4* din zona de plaja sunt modern mobilate si dotate cu aer conditionat, internet wireless, TV cu ecran plat si conexiune satelit, precum si o mini-bucatarie complet utilata. Camerele din zona de parc ofera conditii de cazare de 3* la un tarif accesibil si sunt potrivite pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti. Dispun de doua paturi normale si unul suplimentar, baie proprie, aer conditionat si TV satelit. Parcarea in cadrul complexului este gratuita.

 

Camere: corpuri de 4* localizate langa mare – ce ofera 226 de spatii de cazare moderne si luxoase, studiouri, apartamente si maisonette. Structura complexului:

  • 155 studiouri (34 mp)nbsp;- capacitate 2 adulti cu 2 copii – 2 paturi matrimoniale si 2 paturi suplimentarenbsp;
  • 31 apartamente cu 1 dormitor (48mp)nbsp;- capacitate maxima 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii – 2 paturi matrimoniale, 2 paturi extra si canapea
  • 39 apartamente cu 2 dormitoare (97mp) – capacitatea maxima 4 adulti si 2 copii – 4 paturi matrimoniale si 2 paturi extranbsp;
  • 1 apartament cu 3 dormitoare (140mp)nbsp;- cu capacitatea maxima 4 adulti si 4 copii – 4 paturi matrimoniale si 4 paturi extranbsp;

Fiecare camera este echipata cu 2 paturi, baie, aer conditionat, TV prin satelit, dulap, comode langa pat, balcon. Capacitatea acestor camere este de: 2 adulti si un copil (optional).

Restaurantul principal al complexului ofera o inegalabila vedere panoramica spre mare, iar preparatele propuse sunt inspirate din bucataria internationala si includ o multime de fructe si legume proaspete, precum si preparate din carne si peste. Fiecare cina are o anumita tematica – seara asiatica, americana, italieneasca, barbeque, Middle Eastern, bulgareasca si Tex Mex.

 

Masa:
All inclusive