Viena – trei sugestii pentru a savura complet capitala Austriei

Viena – trei sugestii pentru a savura complet capitala Austriei

1 mart. 2016
 •  
 •  
 •   

Una dintre cele mai bune idei pentru săptămânile care urmează este să vizitezi Viena, profitând de unul dintre minunatele concerte care urmează să aibă loc în capitala Austriei. Free Spirit îți oferă câteva variante, dintre cele mai diverse, de la concertul lui AC/DC (19 mai),  la cel al lui Black Sabbath (28 iunie), de la cel al lui David Gilmour (27 iunie) la cel al lui Andre Rieu (28 mai), de la Muse (9 mai) la Rihanna (10 august), Rammstein (3 iunie), Mumford and Sons (19 mai) sau Angela Gheorghiu (25 mai).

 

Și dacă tot ajungi în Viena și vei descoperi minunățiile acestui oraș istoric din centrul Europei, ar fi bine să ai și o experiență culinară pe măsură. De aceea îți sugerăm mai jos trei dintre cele mai bune restaurante în care să iei prânzul sau să cinezi măcar o dată.

 

 

Steirereck – specific international

 

Best-vienna-restaurants-Steirereck-vienn

 

Este singurul restaurant din Viena care are două stele Michelin, un local intim aflat în Stadtpark, unde vei putea comanda preparate tradițional vieneze dar și contemporan austriece, precum și din bucătăria internațională, asortate unei colecții de vinuri ce însumează 35.000 de sticle. Restaurantul are o sală principală, micuță, dar și o zonă rezervată dumătorilor, numită Red Saloon. Pentru grupuri mai mari, de 25 de persoane, se poate închiria ”teatrul”.

 

Adresa: Am Heumarkt 2A

 

Fabios – specific mediteranean

 

Fabios

 

Este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Viena, oferind meniuri cu specific mediteraneean, extrem de rafinate, în reinterpretări ale preparatelor clasice. Un interior din lemn și piele, cu o distinctă notă contemporană formează ambientul pentru câteva ore petrecute cu stil la Fabios.

 

Adresa: Tuchlauben 4-6

 

 

Glacis Beisl – specific local

untitled

 

Un fabulos bistrou, micuț și elegant, care servește preparate austriece, reinterpretate, aflat într-o clădire istorică din Orașul Vechi, despre care se poate spune că reprezintă perfect Austria. Design-ul interiorului e modern și îmbietor, mâncarea e super-gustoasă și creativă în același timp iar grădina alăturată promite clipe de relaxare după ce ai luat masa.

 

Adresa: Museumsquartier, Zugang Breitegasse 4, Museumsplatz 1

Citește in continuare

Urmărește-ne pe Facebook

Recenzii

 • positive review  Excursii frumoase si bine organizate.

  Dina Elena Avatar Dina Elena
  23 Oct 2019

  positive review  A wonderful adventure in Japan

  Lidia Giurgiu Avatar Lidia Giurgiu
  23 Sep 2019
 • positive review  Sunt niste oameni super, deschisi, amabili si plini de sfaturi de la care ai ce invata. Excursia din Japonia a fost una fantastica si datorita lor. Keep it on! :)

  Geo Munteanu Avatar Geo Munteanu
  14 May 2019

  positive review  Oameni profesioniști, amabili și atenți la dorințele mele! Am avut parte de vacante superbe, fără surprize neplăcute sau alte costuri suplimentare fata de cele discutate! Recomand cu drag

  Anca Herciu Avatar Anca Herciu
  13 May 2019
 • positive review  Toate așteptările mi-au fost întrecute, recomand tuturor Free Spirit Travel! Datorită lor un vis mult dorit a devenit realitate. Țin să le mulțumesc și "ghidușilor" Iani și Alex care au fost alături de noi în aventura Japonia 2019. Vă doresc mult succes în continuare! 😊 Cu drag, campionul internațional la sforăit din orice poziție, Dănuț Popa.

  Popa Danut Şi Artemis Avatar Popa Danut Şi Artemis
  30 Apr 2019

  positive review  profesionalism ,bun simt,diplomatie si multa siguranta!

  Ena Giurgean Avatar Ena Giurgean
  12 Apr 2019
 • positive review  Am fost in Japonia !...o călătorie bine organizata iar tânăra echipa de ghizi, Iani și Alexandra, sunt minunați ,foarte bine pregătiți in ceea ce fac, și o fac punând mult suflet și responsabilitate. Ii recomand cu caldura !

  Daniela Calinescu Iancu Avatar Daniela Calinescu Iancu
  11 Apr 2019

  positive review  O agenție de nota 20 ! Ii mulțumesc în special d-lui Alexandru Voinescu pentru modul în care a transformat o vacanta frumoasa într-una minunata ! Recomand 100% !

  Andreea Ioniță Avatar Andreea Ioniță
  3 Dec 2018
 • positive review  Am avut o vacanta superba in Punta Cana, hotelul a fost foarte frumos, mancarea buna, servicii de calitate, totul a decurs mai bine decat ne puteam imagina. Multumim, Ruxandra! Multumim Free Spirit pentru vacanta pe care nu o vom uita niciodata

  Ioana Raluca Avatar Ioana Raluca
  29 Nov 2018

  positive review  Free Spirit Travel este o agenție foarte serioasă , o recomand cu mare încredere și țin sa mulțumesc în special Ruxandrei, care s-a ocupat exemplar de vacanța noastră petrecută în Punta Cana!

  Ana Cristiana Avatar Ana Cristiana
  18 Sep 2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere! O echipa de oameni faini, cu experienta si foarte priceputi (atat la ofertele de vacanta cat si in abordarea clientilor) Multumim Free Spirit pentru rabdare, disponibilitate si dedicare! :)

  Raluca Gal Avatar Raluca Gal
  2 Jul 2018

  5 star review  Am avut un concediu placut!o agenție serioasă si eficienta! Multumesc Alexandru�

  Gabriyella Gabryelle Avatar Gabriyella Gabryelle
  14 Apr 2018

Categorii Blog

Articole Recente

Informare calatorii externe

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Pachetele Japan by myself

Japan by Myself

Cele mai recente oferte

Exotic

Profita acum de cele mai bune oferte pentru Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Thailanda, Maldive, Indonezia sau pentru destinatia la care visezi.


Descopera

Concerte

Euforie, distractie si vibratie . Regaseste-te in diversitatea evenimentelor si concertelor recomandate de Free Spirit.


Descopera

Citește în continuare

15 ponturi pentru cei care viziteaza Malta

Savurand Bali

De ce sa vizitezi Japonia toamna?

Zanzibar – Plaja, istorie si relaxare

Havana Club, brandul de tara al Cubei