Viata la tara - Romania
4 nopti/5 zile - 189 €
Viata la tara
Sat Mesendorf
Transport: Individual
Cazare: 4 nopti/5 zile
Pret: Incepand de la 189 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Viata la tara

  •  
  •  
  •   

Mesendorf Gasthaus

 

Povestea:

Proiectul Mesendorf Guesthouse a inceput in 2016 din pura pasiune si dorinta de a oferi turistilor o experienta autentica, confort si servicii de calitate, dar nu intr-un hotel de lux la oras, ci intr-o casa de oaspeti intima, in inima unui sat sasesc ce nu fusese mai deloc pus in valoare (in comparatie cu Viscri, spre exemplu, unde existasera mai multe investitii gratie implicarii printului Charles).

Cu o istorie ce dateaza din secolul al XIV-lea, Mesendorful este un sat cu o poveste minunata, iar noi va vom ajuta sa o descoperiti si sa va bucurati de calmul si frumusetea vietii rurale.

 

Localizarea:

Ne aflam in satul Mesendorf, comuna Bunesti, pe drumul dintre Brasov (90km) si Sighisoara (38 km), la aproximativ 265 km distanta de Bucuresti. Suntem la capatul unui drum de tara, destul de izolati si feriti de prea multe interactiuni, ideal in vreme de distantare sociala.

Cu origini medievale, Mesendorful este un sat sasesc plin de fermec, aflat in inima Colinelor Transilvaniei, ideal pentru a petrece cateva zile in deplina relaxare, departe de oras si de rutina de zi cu zi. Natura spectaculoasa, patrimoniul cultural (bisericile fortificate, cetatea Sighisoara din apropiere) si gastronomia sunt principalele atuuri ale zonei. De asemenea, satele sasesti din regiunea Tarnavelor sunt foarte bine conectate prin trasee speciale de biciclete, ideale pentru o explorare eco-friendly.

 

Camerele:

In prezent avem o capacitate de 13 camere duble, cu design si facilitati diferite, adaptate cerintelor clientilor nostri (sejururi romantice, grupuri de prieteni, familii cu copii etc.).

La Mesendorf Gasthaus va intâmpinam cu drag in vechea casa saseasca, ce dateaza din 1919, fiind recent restaurata, cât si in noua si primitoarea casa construita de curând in spiritul si farmecul locului. Toate camerele noastre imbina elemente de traditie si modernitate, creând un echilibru perfect, unde patrimoniul sasesc si confortul necesar se armonizeaza reciproc.

Toate camerele noastre dispun de bai moderne, caldura si apa calda.

 

Masa:

Se poate oferi si masa de pranz la pretul de 55 RON / persoana (40 RON / copii de pana la 10 ani). Gazdele pregatesc pentru oaspetii lor retete locale, traditionale, gatite proaspat in ziua servirii. Meniul de pranz consta in ciorba sau supa + fel principal, totul servit in boluri pe centrul mesei pentru a se putea consuma pe saturate.

 

Facilitati:

La Mesendorf Gasthaus veti fi gazduiti intr-o casa traditionala saseasca din fermecatorul sat Mesendorf, situat in inima Transilvaniei. O casa mare cu tavane inalte de lemn, diverse anexe si o larga curte interioara alcatuiesc proprietatea, ce a fost restaurata cu grija pentru a conserva mostenirea saseasca si a oferi oaspetilor nostri confort si relaxare.

Activitati optionale: inchiriere biciclete, foc de tabara, vizita la stana, plimbare cu caruta, bear watching.

Observatii

Tarife:

Tarif = 188 euro / adult in camera twin sau loft / sejur 4 nopti

Tarif = 196 euro / adult in camera de familie / sejur 4 nopti

Tarif = 276 euro / adult in apartament cu sauna / sejur 4 nopti

Preturile / persoana sunt ptr ocupare in camera de 2 persoane.

Pentru adult / copil peste 10 ani suplimentar in camera – 34 euro / noapte, cu demipensiune

Pentru copil sub 10 ani suplimentar in camera – 10 euro / noapte, cu demipensiune

 

Pachetul cuprinde:
4 nopti de cazare, in tip de camera specificat
Demipensiune (mic dejun + cina)