Surprizantoarea Indochina: Vietnam – Cambodgia – Laos - Vietnam
13 nopti/14 zile - 1910 €
Surprizantoarea Indochina: Vietnam – Cambodgia – Laos
Ho Chi Minh, Vietnam
Transport: Avion
Cazare: 13 nopti/14 zile
Pret: Incepand de la 1910 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Incluse in pachet:
 • Bilete de avion intern: Ho Chi Min – Hoi An; Hoi An – Da Nang; Da Nang – Hanoi; Hanoi – Luang Prabang; Luang Prabang – Siem Reap; Siem Reap – Phnom Penh; taxe de aeroport;
 • Cazare hoteluri 4* central: 2 nopți Ho Chi Min; 2 nopți Hue; 2 nopți Hanoi; 1 noapte Croazieră Ha Long Bay; 2 nopți Luang Prabang; 3 nopți Siem Reap; 1 noapte Phnom Penh;
 • Mic dejun la toate hotelurile și o cina;
 • Transport privat pe tot parcursul circuitului, toate tururile și vizitele din program;
 • Ghizi locali in limba engleza pentru minim 2 persoane.

Nu sunt incluse in pachet:
 • Bilete de avion Bucuresti - Ho Chi Min si Phnom Penh - Bucuresti.

Observatii Tarife

TARIFE IN HOTELURI DELUXE 4*:

TARIF = 2449 eur / persoana in camera dubla / sejur 13 nopti – grup de 2 persoane

TARIF = 2009 eur / persoana in camera dubla / sejur 13 nopti – grup de 6 persoane

 

TARIFE IN HOTELURI STANDARD 4*:

TARIF = 2347 eur / persoana in camera dubla / sejur 13 nopti – grup de 2 persoane

TARIF = 1910 eur / persoana in camera dubla / sejur 13 nopti – grup de 6 persoane

Loading...

Surprizantoarea Indochina: Vietnam – Cambodgia – Laos

 •  
 •  
 •   

Ziua 1 – Ho Chi Minh

Sosire în Ho Chi Minh. Începem prima zi în Vietnam, în forță, dis de dimineață, cu un tur al orașului cu autocarul. Prima oprire este Piața Ben Thanh, un loc perfect pentru a ne acomoda cu atmosfera autentic vietnameză și pentru a cumpăra delicatese locale, fructe exotice, haine, artă vietnameză și suveniruri. Apoi ne vom îndrepta către Catedrala Notre-Dame, cladirea de cărămidă roșie care are ca model originalul proaspăt distrus de incendiu din Paris. Continuăm turul pentru a admira clădirea Poștei Centrale o delicatesă pentru iubitorii de arhitectură, opera vestitului Gustav Eiffel. Vom vizita de asemenea si celelalte puncte forte care ne aduc aminte, dacă era nevoie, că Ho Chi Minh este fostul Saigon, cum ar fi Palatul Prezidential, sediul guvernului Sud-Vietnamez și Muzeul Războiului din Vietnam, pentru a privi războiul prin pisma celor de aici.

 • Cazare Ho Chi Minh central 4*.

Ziua 2 – Ho Chi Minh – Delta Mekongului – Ho Chi Minh

O zi minunată, în care după ce luăm micul dejun, vom lua barca petru a admira o bucățică din Delta Mekongului, mai exact provincia Ben Tre, faimoasă pentru abundența de fructe tropicale și pentru artizanatul din nucă de cocos. Vom vizita o veche fabrică de ars cărămizi, atelierele unde se prelucrează nucile de cocos, mici ateliere artizanale de familie și vom putea descoperi tehnici păstrate de sute de ani direct de la țăranii localnici.

Apoi, ne vom urca în căruțe sau, pentru doritorii pe biciclete, pentru un tur de 3 kilometri în serenitatea satului și vieții la țara din Marea Delta a Mekongului, continuând cu o plimbare cu sampan-barca locală, pe canalele dintre crângurile de palmieri. Apoi, cu bărcile cu motor, la barca noastră care ne va aduce înapoi la Ho Chi Minh.

Localitatea Can Tho. Aici putem vedea culturi de orez, copaci tropicali și, bineînțeles, piețele plutitoare de pe deltă. După amiază, vom pleca către Ho Chi Minh, unde vom ajunge în timp pentru cină și cazare.

 • Cazare Ho Chi Minh central 4*.

Ziua 3 – Ho Chi Minh –  Hoi An – Hue

În această zi, după micul dejun, vom face transferul de la hotel la aeroportul din Ho Chi Minh, de unde vom zbura de-a lungul Vietnamului de sud spre Da Nang.

Din aeroport vom face transferul către orașul Hoi An, o bijuterie a Vietnamului medieval, monument UNESCO, unde ne vom bucura de orașul istoric și vom vizita atracții precum Podul Japonez, Sala de adunari a comunitatii chineze locale, piețele și casele medievale.

După amiaza vom continua călătoria cu autocarul spre Hue pentru check in și cină.

 • Cazare Hue central 4*.

Ziua 4 – Hue

După micul dejun de la hotel, vom începe ziua cu o excursie cu vaporul pe râul Parfumului, pentru a vizita Pagoda Thien Mu – cea mai veche și mai bine conservată pagodă din Hue.

Următoarea vizită o vom face la Cetatea Imperială – o locație ce a intrat în patrimoniul UNESCO și care include Turnul Steagului, Poarta Ngo Mon, Urnele Celor Noua Dinastii, Cele Noua Tunuri Sacre, Palatul Thai Hoa și Orașul Purpuriu Interzis. 

Vom continua vizita la elaboratul Mormânt Regal Khai Dinh,  care prezintă elemente din artă orientală și design occidental.

 • Cazare Hue central 4*.

Ziua 5 – Hue – Hanoi

După micul dejun vom fi transferați la aeroport pentru zborul scurt către Hanoi.

La sosire, ne vom transfera la hotelul din centru. La hotel, vom avea timp liber să explorăm zona și să ne familiarizăm cu aceasta.

 • Cazare Hanoi central 5*

Ziua 6  – Hanoi – Golful Ha Long Bay

Dimineața vom traversa, preț de 3.5 ore, delta Fluviului Roșu, cufundându-ne în privelistea fermelor și a vieții țăranului local.

Vom străbate apele magnificului golf într-un vas de croazieră. După prânz vom putea înota, face plaja pe puntea vasului sau vom putea vizita un mic sat pescăresc unde vom avea ocazia să interacționăm cu localnicii.

Va urma welcome drink si un prânz cu captură de pește și fructe de mare locale proaspăt pescuite și fantastica călătorie pe apele Golfului Halong – monument al naturii UNESCO, printre 400 de insulițe cu sute de plaje, petrecându-ne ziua cu activități nautice sau relaxare la bordul navei.

Seara vom arunca ancora între fabuloasele formațiuni carstice, vom lua cina și vom petrece o noapte de neuitat la bordul vasului.

Observații:

 • În cazul condițiilor meteo nefavorabile, cum ar vânturi puternice, musoni, furtuni, cicloni, etc., consiliul de administrație are autoritatea de a anula toate croazierele pentru a garanta siguranța turiștilor. În cazul în care acest lucru se întâmplă, cazarea se va face la Ha Long City Hotel.
 • Itinerariile de mai sus pot fi modificate fără notificare prealabilă, în funcție de condițiile meteorologice și în funcție de anotimp.

Ziua 7 – Golful Ha Long – Hanoi

Dimineața vom putea admira răsăritul în golf, vom putea exersa faimoasele exerciții Tai Chi și vom lua un mic dejun ușor, apoi vom naviga în continuare printre alte și alte insule, savurând un brunch în drum spre port.

După debarcare, autocarul ne va duce înapoi la Hanoi.

La întoarcerea din Golful Ha Long vom vizita Templul Quan Thanh și Lacul Hoan Kiem, vom face o plimbare cu ricșele sau bicicletele în centrul vechi și seara vom urmări faimosul Show vietnamez tradițional de Păpuși pe apă.

Cazare Hanoi central 4*.

Ziua 8 – Hanoi – Luang Prabang

Dimineața transfer cu avion de la Hanoi la Luang Prabang. După amiaza liberă în poeticul oraș Luang Prabang.

 • Cazare Luang Prabang central 5*.

Ziua 9 – Lung Prabang tur

La ora 06:15 dimineața participăm la ritualul de oferire a hranei călugărilor budiști – Merit Making, unde puteți să vedeți sute de călugări mergând desculți pe stradă, colectând donațiile și apoi piața de produse alimentare proaspete.

Ne întoarcem la hotel pentru micul dejun.

Vom descoperi acest mic oraș istoric aflat la confluența râurilor Nam Kane ș Mekong, pe locul unui sit preistoric și Templul Wat Mai, fosta casă a imaginii lui Buddha din Prabang și peretele pictat cu aur al ultimei încarnări al Lodului Buddha, Muzeul din fostul Palat Regal, mănăstirile și Pagodele Wat Xieng Thong, Wat Visounarateh, Ban Sangkhong, satele de țesători și manufacturieri de hârtie naturală. Urcăm pe muntele Psuhi pentru apus și vom coborî din nou la Night Market.

 • Cazare Luang Prabang central 5*.

Ziua 10 – Luang Prabang – Siem Reap

Dimineața timp liber de explorat orașul, după care facem transferul către aeroportul din Luang Prabang pentru zborul către Siem Reap.

Timp liber pentru acomodare în noul oraș istoric.

 • Cazare Siem Reap central 4*

Ziua 11 – Siem Reap – Angkor Thom – Angkor Wat

Prima zi dedicată explorării orașului-templu din junglă și a minunatei istorii pe care o adăpostește. Începem vizita cu Angkor Thom, marele oraș al Vechiului Imperiu Khmer, vizita include Poarta de Sud a Angkor Thom, Bayon și pitorescu Taprohm, care aproape a dispărut în junglă și rămâne înghițit de copaci, o scenă neadevărat de stranie și exotică. Imensele rădăcini ale copacului, pătrunzând printre enormele blocuri de piatră ale templului, într-o ciudată îmbrățișare, sunt câteva aspecte pe care vizitatorii nu le uită niciodată. După-masă continuăm cu capodoperele arhitecturale ale Angkor Wat, colindând de-a lungul masivului monument, explorând nenumăratele galerii cu coloane, biblioteci, pavilioane și bazine pline cu apă, reflectând impunătorul templu.

La sfârșitul zilei vom urma pe dealul Bakheng pentru a vedea spectaculosul apus deasupra Angkor Wat.

 • Cazare Siem Reap central 4*

Ziua 12 – Siem Reap – Beng Mealea Temple – Banteay Srei Temple

În această dimineață vom explora alte temple mai puțin vizitate, Beng Mealea, similar ca dimensiune cu mai renumitul Angkor Wat (ambele construite de Jay Avaram VII), înghițit aproape de junglă și cu restaurări minime. Ne putem doar închipui ce a înseamnat pentru vechii exploratori descoperirea acestor temple.

După-masă vom vizita excepționalul Banteay Srei (Cetatea Femeilor), bijuteria artei khmere, aflat adânc în junglă. Banteay Srei a fost sculptat în calcar roșu, cu încrustări sofisticate pe pereți, care se văd bine și astăzi. Clădirile în sine sunt miniaturale în comparație cu celelelate temple de dimensiuni colosale si Siem Reap, neobișnuite dacă avem în vedere standardele contrucțiilor angkoriene.

 • Cazare Siem Reap central 4*.

Ziua 13 – Siem Reap – Phnom Penh

Dimineața transfer la Aeroportul din Siem Reap pentru zborul către capitala Cambodgiei, Phnom Penh, oraș care îmbină ambianța arhitecturii tradiționale khmere cu influențele colonizării franceze. Tur al orașului Phnom Penh, unde vom vizita Muzeul Național și Templul Wat Phnom, dedicat zeiței mării, Pagoda de Argint și apoi Monumentul Independenței. Se vizitează faimosul Muzeu Tuoi Sieng și Koeung Ek Killing Field, această fostă școală care a fost folosită ca și închisoare de către securitatea lui Pol Pot și care a devenit cel mai mare centru de detenție și tortură în timpul Khmerilor Roși.

 • Cazare Phnom Penh central 4*.

Ziua 14 –Phom Penh – București.

Timp liber in Phnom Penh.