Slow life în Ardeal - Romania
4 nopti/5 zile - 189 €
Slow life în Ardeal
Cloasterf, 29 km de Sighisoara
Transport: Individual
Cazare: 4 nopti/5 zile
Pret: Incepand de la 189 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Slow life în Ardeal

  •  
  •  
  •   

Cloasterf Haus

Povestea:

Unele case sunt facute din caramida si beton, altele din lemn si piatra. Cloasterf Haus este o casa de oaspeti facuta cu suflet si dragoste. Pe hotar transilvan, in satul Cloasterf, la 25 de Km de Sighisoara, va asteapta un loc cu totul deosebit, in care povestile vesele, atmosfera familiala, natura si traditia, fac casa buna.

Deconectarea de tehnologie si ”fast-life” este inlocuita cu ritmul molcom, ardelean: hodina pe saturate, bucate proaspete, plimbari prin sat si prin padure, si multe ocazii de povesti si povestit.

Localizarea:

Satul Cloasterf este la 3 km de E60, la 29 de km de Sighisoara (Gara), spre Brasov, usor de ajuns cu masina. Cel mai apropiat aeroport este la Tg.Mures, la 90 de km.

Casa de oaspeti este construita intr-o gospodarie veche de vreo 300 de ani, in apropiere de Biserica Fortificata, cel mai important reper al satului.

Satul este foarte mic, avem doar un mic magazin in sat, care are program dimineata si seara, cu marfuri de stricta necesitate. Este  atmosfera foarte linistita, potrivita pentru cei ce cauta relaxare si un ritm mai domol de vacanta.

In zona se gasesc si satele Saschiz si Viscri, cetatea Rupea sau orasul medieval Sighisoara, plus nenumarate mici sate sasesti in zone pitoresti, uitate de lume.

 

Camerele:

Cazarea se poate face in 5 camere, total 12 locuri. 3 camere duble, la parter si 2 camere triple, la etaj. Camerele au baie proprie si dus, toate cu iesire separata, direct in curtea spatioasa si plina de soare.

Decoratiunile respecta modele sasesti, specifice zonei. Tinem foarte mult la nevoia de deconectare a oaspetilor nostrii, asa ca desi oferim gratuit acces la WI-FI, nu avem TV nicaieri in pensiune.

 

Masa:

Casa de oaspeti este dotata cu o sala de mese / spatiu comun cu acces la internet, unde puteti degusta toate bunatatile preparate pentru dvs. Va asteptam la masa cu retete de baza ale familiei, pentru care folosim produse din zona. Se poate opta si pentru pensiune completa.

 

Facilitati:

Cloasterf Haus ofera gratuit oaspetilor sai un spatiu comun cu acces la internet, curte generoasa, posibilitate de drumetii si plimbari cu bicicleta.

Plimbare cu caruta in jurul satului: aprox 50 ron de pers., min 4 persoane.

Inchiriere biciclete: 100 ron / zi, ghid 100 euro (grup de 10 persoane)

Observatii

Tarife:

Tarif = 189 eur / adult in camera dubla sau tripla / sejur 4 nopti

Pachetul cuprinde:
4 nopti de cazare, in tip de camera specificat
Demipensiune (mic dejun + cina)

Internet wi-fi