Revelion în Times Square - Statele Unite ale Americii
7 nopti - 2190 €
Revelion în Times Square
Statele Unite ale Americii
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti
Pret: Incepand de la 2190 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
  • transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania KLM;
  • 7 nopti cazare in New York, la hotel 3*, situat in Manhattan;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras in New York;
  • insotitor roman de grup;
  • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse in pachet:
  • taxa de viza 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre fiecare turist la orice sucursala a BRD, nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei;
  • asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno, orice servicii nespecificate ca fiind incluse;
  • tips pentru soferi si bagajisti (se practica) – 25 USD/persoana, se platesc la fata locului.
Loading...

Revelion în Times Square

 

Nu exista alt oras ca acesta! New York ofera o experienta greu de egalat. Nu degeaba i se spune « orasul care nu doarme niciodata ». Are atat de multe de oferit, pentru toate gusturile si toate felurile de oameni! Cu atracții turistice faimoase precum Times Square, Central Park sau Empire State Building, New York ofera mai multe lucruri de vazut, facut si gustat decat orice alt loc de pe glob.
Statuia Libertății este simbolul Americii și una dintre cele mai faimoase atractii din lume.
Times Square este un alt loc extrem de popular, care a devenit unul dintre principalele simboluri ale metropolei.
Un uimitor turn este simbolul orizontului acestei metropole: Empire State Building. Central Park este cel mai cunoscut parc din lume și locul de joaca al newyorkezilor.
Nu se poate sa pleci din New York fara sa mergi macar la un show de pe Broadway.
Catedrala St. Patrick este cea mai cunoscuta catedrala din New York, dar și cel mai frumos exemplu de arhitectura gotica din „the Big Apple”.
Brooklyn Bridge, finalizat în 1883, a fost primul pod din lume realizat din otel și leaga cele mai faimoase cartiere din New York. Rockefeller Center este un enorm centru comercial și de entertainment, situat chiar în inima Manhattanului.

 

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 11:00 dimineata. Zbor cu
compania KLM, cu schimbarea cursei la Amsterdam. Sosire pe Aeroportul International JFK din New York la ora locala
19:30. Transfer si cazare la hotel Holiday Inn Express Manhattan Midtown West, 3* (sau similar), situat in MANHATTAN,
la cca 15 minute de mers pe jos de Times Square.

 

Ziua 2 (30.12): NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii si Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori.

 

Ziua 3 (31.12): NEW YORK – La multi ani 2023!
Timp liber pentru vizite individuale in marea metropola. Seara, cina de Revelion la unul dintre restaurantele orasului sau
participare la celebra numaratoare inversa din Times Square, care aduna laolalta peste 1 milion de oameni ce vin din
toate colturile Americii si ale lumii. Atractia principala a trecerii dintre ani va fi globul de cristal ce anunta sosirea noului
an si care va fi coborat in Piata cu doar un minut inainte de miezul noptii.
Ziua 4 (01.01): NEW YORK – ATLANTIC CITY si PHILADELPHIA
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala
Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.

Ziua 5 (02.01): NEW YORK – BOSTON
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare
in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill – un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare New York.

Ziua 6 (03.01): NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba – panorama, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 7 (04.01): NEW YORK (shopping)
Timp liber pentru cumparaturi. Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Pentru seara aceasta sau pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway – pretul unui bilet este de 80 – 140 USD, in functie de spectacol si de data.

Ziua 8 (05.01): NEW YORK – AMSTERDAM
Timp liber pentru vizitarea unora dintre celebrele muzee de arta, fotografie, istorie naturala, televiziune, radio sau tehnologie. Camerele vor fi eliberate cel tarziu la ora 12:00. Transferul la aeroport va fi efectuat la ora 14:00. Dupa efectuarea formalitatilor de check-in, vom zbura catre Amsterdam (decolare la la ora 17:50).

Ziua 9 (06.01): AMSTERDAM – BUCURESTI
Imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti cu decolare la ora 09:25. Aterizarea la Bucuresti este prevazuta la ora 13:10.

NOTA: zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la New York, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera)
RECOMANDARE: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extrem de populare: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.

29.12: Bucuresti 13:55 – Amsterdam 15:55
29.12: Amsterdam 17:15 – New York 19:30
05.01: New York 17:50 – Amsterdam 06:50 (a doua zi, pe 06.01)
06.01: Amsterdam 09:25 – Bucuresti 13:10

 

Grup minim 25 persoane. Supliment grup 21-24 persoane: 75 EURO / persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 20 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
• Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
• In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 120 zile – 91 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 45 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile – 21 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

CONDITII SI DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:

prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie);
✓ pasaport simplu electronic valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ pagina de confirmare a formularului specific solicitarii vizei temporare (DS-160), completat si transmis on-line inainte de sustinerea interviului (agentia va oferi sprijin in vederea completarii acestuia);
✓ copie pasaport in vederea completarii formularului.
✓ 1 fotografie color 5/5 cm, pe fundal alb simplu (ochelarii de vedere nu sunt permisi);
✓ chitanta de plata a taxei de solicitare a vizei (aceasta taxa este solicitata pentru a demara procedura de solicitare a vizei);
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz.
Daca este cazul, in cursul interviului pot fi solicitate documente suplimentare, cum ar fi: copii ale actelor de proprietate, extras de cont personal; mai multe informaţii despre solicitarile de viza temporara pot fi vizualizate pe link-ul: https://ustraveldocs.com/ro_ro/index.html
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de datele prezentate.
Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se
efectueaza retragere