Angsana Velavaru Resort - Maldive

   7 nopti / 8 zile - de la 3109 €
Verifica tarifele pentru acest hotel in perioada dorita de tine
Villa (BeachFront, Seaplane Included)
All Inclusive
De la

16 Septembrie 2024

Pana la

24 Septembrie 2024

3109 € / pers
Villa (BeachFront, Seaplane Included)
All Inclusive
De la

23 Septembrie 2024

Pana la

01 Octombrie 2024

3109 € / pers
Villa (BeachFront, Seaplane Included)
All Inclusive
De la

01 Iunie 2024

Pana la

09 Iunie 2024

3159 € / pers
Villa (BeachFront, Seaplane Included)
All Inclusive
De la

28 August 2024

Pana la

05 Septembrie 2024

3209 € / pers
Villa (BeachFront, Seaplane Included)
All Inclusive
De la

20 Iulie 2024

Pana la

28 Iulie 2024

3239 € / pers
Infinity Villa (BeachFront, Private Pool - Seaplane)
All Inclusive
De la

01 Iunie 2024

Pana la

09 Iunie 2024

3289 € / pers
Hotel:
Angsana Velavaru Resort
Dhaalu Atoll, Maldive
Transport: avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Tip oferta: Sejururi Exotice
Incluse in pachet:
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7/8 nopti
  • Asistenta turistica
Nu sunt incluse in pachet:
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Situat pe insula Velavaru (Insula Țestoaselor), Angsana Velavaru are 3 restaurante și oferă vile luxoase amplasate pe apă sau pe plajă, cu piscină privată. Acest complex se află la o călătorie de 45 de minute cu hidroavionul sau un zborul intern de 30 de minute și o călătorie cu barca rapidă de 40 de minute de Aeroportul Internațional Malé. Angsana Velavaru oferă diverse facilități pentru familii, inclusiv un club pentru copii in interior și in aer liber, care oferă o varietate mare de activități și servicii de babysitting.

Pentru a surprinde tot ce e mai frumos din tăramul apelor și din lumea uscatului, Angsana Velavaru este amenajat pe jumătate deasupra apei cristaline a oceanului din arhipelagul Insulelor Maldive și jumătate pe plajele cu nisip alb ale atolului Nilandhe Sud.

Unele vile situate pe plajă au piscină cu hidromasaj sau terasă privată cu grădină și piscină. Toate vilele situate pe plajă includ facilități moderne, precum TV, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, fierbător electric, dormitor, halate de baie, duș cu efect de ploaie in aer liber și papuci pentru exterior. Vilele situate pe apă sunt amplasate mai departe de insulă, langă recife. Fiecare vilă pe apă este spațioasă, avand 2 niveluri și piscină infinită. Toate vilele oferă acces direct la plajă și la ocean. WiFi este disponibil pe intreaga insulă.

Maeștrii bucătari de la Angsana oferă o varietate de preparate locale și internaționale. Cele 3 restaurante ale complexului servesc specialități din Maldive, preparate din fructe de mare proaspete și mancăruri internaționale. Restaurantul emblematic Funa servește mese de cină cu preparate din homar proaspăt. De asemenea, oaspeții pot rezerva și o experiență culinară autohtonă, o masă in vilă sau un mic dejun plutitor.

Angsana oferă tratamente spa premiate. La cerere, proprietatea poate organiza excursii de privit delfinii, excursii printre rechini-balenă sau ieșiri la pescuit cu ambarcațiuni cu vele dhoni, specifice Insulelor Maldive. Angsana Velavaru găzduiește Centrul de scufundări Padi, de 5 stele. Complexul are propriul său laborator marin.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia de turism Free Spirit Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante ce pot aparea intre informatiile privind tarifele din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Free Spirit Travel (consultantii de vanzari). Informatiile primite de la reprezentantii Free Spirit Travel vor avea intotdeauna prioritate.