Constance Prince Maurice - Mauritius

   7 nopti / 8 zile - de la 2169 €
Verifica tarifele pentru acest hotel in perioada dorita de tine
Junior Suite
Bed & Breakfast
De la

14 Iulie 2024

Pana la

22 Iulie 2024

2169 € / pers
Junior Suite
Bed & Breakfast
De la

03 Septembrie 2024

Pana la

11 Septembrie 2024

2199 € / pers
Junior Suite
Bed & Breakfast
De la

01 Iulie 2024

Pana la

09 Iulie 2024

2249 € / pers
Junior Suite
Bed & Breakfast
De la

14 Iulie 2024

Pana la

22 Iulie 2024

2779 € / pers
Junior Suite
Bed & Breakfast
De la

03 Septembrie 2024

Pana la

11 Septembrie 2024

2809 € / pers
Family Suites
Room only
De la

02 Iunie 2024

Pana la

10 Iunie 2024

2859 € / pers
Hotel:
Constance Prince Maurice
Belle Mare, Mauritius
Transport: avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Tip oferta: Sejururi Exotice
Incluse in pachet:
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7/8/9/10/11/12 nopti
  • Asistenta turistica
Nu sunt incluse in pachet:
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Acest refugiu tropical din Poste de Flacq oferă suite si vile luxoase, cu aer conditionat si vedere la Oceanul Indian. Proprietatea are plaje izolate, iar oaspetii pot lua masa la exclusivistul restaurant plutitor Le Barachois. De asemenea, este disponibil un centru de spa si wellness.

Unitatea de cazare cu aer condiționat de la Constance Maurice Maurice include o terasă mobilată cu vedere la apă și o zonă de zi cu TV prin satelit. Există baie privată complet echipată, cu chiuvetă dublă. Unele suite sunt construite pe stalpi deasupra apei.

Constance Le Prince Maurice are 2 restaurante, care servesc preparate la grătar, fructe de mare proaspete si delicatese specifice insulei Mauritius. Laguna Bar oferă băuturi si diferite cocktailuri si are vedere atat la piscină, cat si la Oceanul Indian.

Oaspetii pot practica windsurfing si snorkeling pe plaja privată. Biroul de turism poate organiza gratuit o excursie cu o barcă avand fund de sticlă, drumetii sau o plimbare pitorească deasupra insulei cu elicopterul. Oaspeții care se cazează la Constance Prince Maurice beneficiază de transfer gratuit la 2 terenuri de golf cu 18 găuri (Links și Legends) cu panorame excepționale.

Aeroportul international Sir Seewoosagur Ramgoolam si orasul Port Louis se află la aproximativ 1 oră cu masina. Receptia are program non-stop si poate facilita inchirierea unui autoturism, iar oaspetii beneficiază de parcare gratuită.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia de turism Free Spirit Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante ce pot aparea intre informatiile privind tarifele din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Free Spirit Travel (consultantii de vanzari). Informatiile primite de la reprezentantii Free Spirit Travel vor avea intotdeauna prioritate.