Minos Beach Art Hotel - Grecia

   7 nopti / 8 zile - de la 2009 €
Verifica tarifele pentru acest hotel in perioada dorita de tine
Annex Bungalow (Waterfront)
Bed & Breakfast
De la

05 Iunie 2024

Pana la

12 Iunie 2024

2009 € / pers
Superior Bungalow (Private-Garden)
Bed & Breakfast
De la

05 Iunie 2024

Pana la

12 Iunie 2024

2129 € / pers
Seaview Bungalow, Package rate
Bed & Breakfast
De la

09 Septembrie 2024

Pana la

16 Septembrie 2024

2149 € / pers
Annex Bungalow (Waterfront)
Bed & Breakfast
De la

10 Iunie 2024

Pana la

17 Iunie 2024

2219 € / pers
Annex Bungalow (Waterfront)
Bed & Breakfast
De la

05 Iunie 2024

Pana la

12 Iunie 2024

2229 € / pers
Nature Bungalow
Bed & Breakfast
De la

05 Septembrie 2024

Pana la

12 Septembrie 2024

2229 € / pers
Hotel:
Minos Beach Art Hotel
Agios Nikolaos, Grecia
Transport: avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Tip oferta: Sejururi & Chartere
Incluse in pachet:
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7/8/14 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Nu sunt incluse in pachet:
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • TAXA DE REZILIENTA LA CRIZA CLIMATICA (se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 3 EUR si 10 EUR/camera/noapte
  • Taxa de statiune

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Avand o locatie uimitoare langă coastă, hotelul Minos Beach Art oferă o galerie de artă si un centru de sănătate si infrumusetare excelent, precum si mic dejun gratuit si parcare.

Aflat la doar 800 de metri de centrul orăselului Agios Nikolaos, hotelul Minos Beach Art are diverse tipuri de spatii de cazare, de la suite la vile exclusiviste. Toate sunt bine dotate cu o gamă largă de facilităti, inclusiv TV LCD, iar unele au cadă spa.

Relaxati-vă in atmosfera superbă asigurată de grădinile si piscinele hotelului Minos Beach. Admirati privelistea uimitoare oferită de mare si golf. Puteti inota de-a lungul liniei de coastă pitoresti din jurul complexului sau vă puteti bucura de activităti sportive acvatice precum canotaj si scufundări. De asemenea, puteti beneficia de tratamentele relaxante oferite de centrul de sănătate si wellness al hotelului Minos Beach Art.

Minos Beach Art organizează colectii cu lucrări ale unor artisti contemporani greci si internationali. Admirati operele de artă superbe care impodobesc proprietatea.

Restaurantul de pe faleză serveste preparate haute cuisine si delicatese din fructe de mare. Acesta este locul perfect pentru a vă relaxa si a vă bucura de atmosfera linistită si pitorească. In fata hotelului există o statie de autobuz cu servicii directe către Elounda si Agios Nikolaos.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia de turism Free Spirit Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante ce pot aparea intre informatiile privind tarifele din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Free Spirit Travel (consultantii de vanzari). Informatiile primite de la reprezentantii Free Spirit Travel vor avea intotdeauna prioritate.