Cipru de nord – Cipru
Cipru de Nord
Cyprus
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Pret: Incepand de la € / persoana
Tip oferta: Pachet
Transfer: Aeroport - Hotel - Aeroport


In Cipru de Nord sunt situate printre cele mai interesante orase istorice din intreaga insula. Ciprul de Nord a fost mult mai influentat de Turcia decat de Grecia de-a lungul istoriei si a devenit o republica recunoscuta numai de Turcia. Cu toate astea, Ciprul de Nord ascunde unele dintre cele mai frumoase statiuni turistice ale Ciprului.

Intr-un sejur in Cipru de Nord aveti timp sa vizitati toate atractiile culturale pe care marile orase vi le pot oferi. Kyrenia este un oras situat pe coasta de nord a insulei iar atractiile principale sunt portul ce dateaza din perioada razboiului troian, si Castelul Kyrenia.

Farmaggusta este orasul perfect pentru cei ce iubesc sa se relaxeze la soare. Aici se afla una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei. Frumusetea acestei plaje nu reiese doar din nisipurile fine si palmieri, ci si din vestigiile istorice prezente inca din perioada Greciei Antice.

Cat despre gastronomie, in Cipru de Nord va asteapta preparate din bucătăria Orientului Mijlociu printre care se numără: Musakka, Sis Kebab, si Yalanci Dolma ( umplutura de orez si rosii infasurate in frunze de vita-de-vie)


loading