Olga Studios and Apartments - Grecia
7 nopti/8 zile - 539 €
Olga Studios and Apartments
Skiathos, Megali Ammos, Grecia
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti/8 zile
Pret: Incepand de la 539 euro / persoana
Tip oferta: Sejururi

Incluse in pachet:
  • zbor charter avion;
  • transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 7 nopti cazare in dubla studio;
  • asistenta turistica locala.

Nu sunt incluse in pachet:
  • taxa de statiune, se achita la hotel.

Observatii Tarife

*La cerere se pot oferi si tarifele pentru alte tipuri de camere sau alte date de plecare.

Loading...

Olga Studios and Apartments

  •  
  •  
  •   

 


Localizare:
Studio-urile Olga se afla in imediata apropiere a orasului Skiathos, la doar 50 de metri de statia numarul 5 a liniei de autobuz, ce face ca toate plajele importante de pe insula Skiathos sa fie accesibile in maxim 20 de minute. De fapt, cea mai apropiata plaja se afla chiar in dreptul Vilei Olga la doar 100 de metri distanta si se numeste Plaja Megali Amos, in traducere Nisipul cel mare sau mai corect, Plaja cea mare

 

 

Camere:
Toate camerele sunt confortabile, fiind mobilate practic si placut, pentru a avea toate facilitatile necesare. Fiecare camera are TV, aer conditionat (inclus in pretul pachetului), baie cu dus, balcon la studiouri si terasa la apartamente, chicineta dotata cu plita, frigider, hota, filtru de cafea sivesella, WiFi. Proprietara vilei face curatenie la interval de doua zile, ocazie cu care se schimba si lenjeria de pat si prosoapele.

 

Facilitati:
Complexul ofera posibilitatea parcarii intr-un spatiu privat aflat chiar la intrarea incurte, petrecerea timpului intr-un mediu traditional specific, inconjurat de ogradina frumoasa, ideala pentru petrecerea linistita a dupa-amiezelor calduroase.
La etajul cladirii de laintrare se afla cele 2 apartamente cu vedere directa catre mare, formatedintr-un dormitor si o camera de zi in care este amenajata o chicineta dotatacu cele necesare prepararii si servirii mesei. In camera de zi sunt una saudoua canapele. In Apartamente pot fi cazati maxim 2 adulti si doi copii cuvarsta maxima de 14 ani.
In cel de-al 2-lea corp seafla 8 studiouri dispuse pe doua nivele din care 6 permit cazarea unui copil de14 ani in camera cu 2 adulti. Celelate doua studiouri sunt destinate cazarii amaxim 2 adulti. Cele 8 studiouri sun distribuite in mod egal pe cele 2 niveleale vilei. Cele 4 studiouri de la etaj beneficiaza de vedere partiala la mare.

Masa:
Self catering