Vacanțe Exotice

Republica Dominicana

Bucurati-va de vegetatii luxuriante si de o apa limpede ca de smarald, de plaje cu nisip fin si distractie oriunde in cei 1300 de kilometri de plaja.

Descopera

Maldive

Este locul perfect pentru a sta la soare, pentru scufundari, snorkeling, inot intr-o apa limpede si cu orizonturi nemasurate, dar si servicii hoteliere si SPA-uri de lux.

Descopera

Zanzibar

Zanzibar, o bijuterie a Oceanul Indian! Acest arhipelag se mandreste cu plajele de vis cu nisip alb, cu o vegetatie tropicala luxurianta, plantatii intregi de condimente, cu arome zeci si colorit bogat, cu dans si veselie.

Descopera

Dubai

Welcome to Dubai - where anything is possible! Cu arhitectura sa fastuoasa, orizonturile incredibile si mall-urile uriase, Dubai, orasul recordurilor mondiale a devenit un magnet pentru turistii din intreaga lume.

Descopera

Kenya

Magical Kenya – confort si aventura in mjlocul salbaticiei.

Descopera

Mexic

Cand spui Mexic, spui VIATA, spui culori puternice si mancare picanta, tequila si mariachi, si mai ales FIESTA EN LA PLAYA. Hai sa petrecem impreuna pe plajele din Mexic!

Descopera

Seychelles

Ape limpezi si turcoaz, paduri luxuriante si o vegetatie unica specifica oceanului Pacific.

Descopera

Thailanda

“Amazing Thailand: it begins with the people” este unul dintre sloganurile acestei tari fabuloase. Confirmam si noi ca zambetul thailandez este molipsitor iar peisajele, mancarea thai si spa-urile sunt la superlativ.

Descopera

Mauritius

Vreti sa stiti de ce Mark Twain ar fi zis ca mai intai a fost creat Mauritius si apoi Raiul; iar Raiul a fost copiat dupa Mauritius? Arunca un ochi peste ofertele noastre

Descopera

Bali

Viata, religia si arta converg in Bali. Nu au niciun cuvant in limba lor pentru „artist” sau „arta”. Toata lumea este un artist” -Anais Nin

Descopera

Cuba

Cuba, un amestec vibrant de muzica, pasiune, aventura si istorie. O destinatie perfecta, cu ape cristaline, oameni veseli, femei frumoase si peisaje spectaculoase.

Descopera