Melia Zanzibar 5* - Tanzania
7 nopti / 8 zile - de la 2390 €
Hotel:
Melia Zanzibar 5*
Zanzibar
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Pret: Incepand de la de la 2390 euro / persoana
Tip oferta: Exotic

Incluse in pachet:
  • Zbor Bucuresti - Zanzibar si retur;
  • Cazare 7 nopti in Melia Garden Room;
  • All inclusive;
  • Transfer privat aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse in pachet:
  • Asigurare storno si medicala de calatorie

Observatii Tarife

 

 

Tarifele sunt informative si pot suferi modificari in functie de disponibilitatea din momentul rezervarii.

 

Loading...

Melia Zanzibar 5*

 

 

Melia Zanzibar 5* este unicul hotel de 5* All Inclusive de pe coasta de nord est si este localizat la aproximativ 45 minute departare fata de aeroportul international.Dispune de 5 restaurante si 4 baruri, Spa, piscine infinity, sala de fitness cu sauna garantand o vacanta de vis;

Camere:

Melia Zanzibar ofera camere in vile cu gradini proprii superbe, piscine infinity, pavilioane romantice cu privelisti superbe asupra Oceanului Indian.

Restaurante :

Regimul de masa este All inclusive iar atractia acestui resort este Restaurantul Gabi Beach pozitionat pe plaja intre palmieri; acesta este situat la aproximativ 1 km fata de receptia hotelului si hotelul pune la dispozitie masinute de golt la 15-20 minute cu ajutorul carora turistii se pot deplasa mai usor.

 

Sport si alte activitati: Zanzibarul este cunoscut pentru centrele sale de diving. Pentru novici, se organizeaza cursuri pentru acomodarea si invatarea acestui sport. Alte sporturi care pot fi practicate sunt windsurfing, sailing si kayaking. Cei care doresc sa ramana pe uscat pot participa la diferite excursii sau pot merge la centrul fitness.

 

Blog: Lucruri de stiut despre o vacanta in Zanzibar

 

Observatii