Kuredu Island Resort & Spa 4* (Zbor direct din Bucuresti) - Maldive
7 nopti - 2079 €
Hotel:
Kuredu Island Resort & Spa 4* (Zbor direct din Bucuresti)
Kuredhivaru, Maldive
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti
Pret: Incepand de la 2079 euro / persoana
Tip oferta: Exotic

Incluse in pachet:
 • bilet de avion, cursa Bucuresti – Male - Bucuresti;
 • Taxe de aeroport;
 • Bagaj de cala: 23 kg inclus/ persoana;
 • 7 nopti de cazare in bungalow gardenview;
 • Regim masa: Pensiune Completa;
 • Transfer aeroport – hotel si retur cu hidroavion

Nu sunt incluse in pachet:
 • Asigurare medicala de calatorie.

Observatii Tarife

 

Plecarile charter sunt saptamanale, pentru tarife actualizate in perioada dorita, va rugam accesati butonul ‘solicita oferta”.

Loading...

Kuredu Island Resort & Spa 4* (Zbor direct din Bucuresti)

 •  
 •  
 •   

Kuredu Island Resort & Spa se află pe insula Kuredu, din atolul Lhaviyani, şi oferă o plajă privată şi facilităţi de sporturi acvatice. Complexul are o piscină în aer liber, un centru spa şi un centru de fitness gratuit.

Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie deschisă non-stop şi un birou de turism. În plus, aceştia se pot bucura de băuturi la bar şi la restaurant.

Toate camerele sunt dotate cu minibar. Unele camere au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi plină. O parte dintre camere au vedere la mare, la piscină sau la grădină. Toate camerele au baie privată și articole de toaletă gratuite. Camerele superioare au cadă spa sau cadă cu hidromasaj.

La proprietate există un salon de coafură.

Acest complex oferă un serviciu de închiriere de biciclete. Oaspeţii pot practica activităţi precum golf, snorkeling, canotaj şi pescuit.

Observatii

INFORMATII ZBOR

 

 • Aeronava:Airbus 330, cca. 326 de locuri;
 • Compania aeriana:GULLIVAIR, companie de charter bulgara;
 • Optional: catering– se adauga taxa de catering 30EUR/ persoana RT;
 • Durata zbor direct: cca. 9 h.

 

INFORMATII COVID:

 

 • Calatorii in Maldive trebuie sa prezinte un certificat care sa confirme ca persoana a fost testata negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2. Testul trebuie sa fie de tip molecular (RT-PCR), in limba engleza si efectuat cu cel mult 96 de ore inaintea imbarcarii. Copiii cu varsta de sub un an sunt exceptati de la masura prezentarii unui test.
 • Anterior intrarii in Maldive (cel mult 24 de ore) toti calatorii trebuie sa completeze online o declarație de sanatate– Traveler Health Declaration (https://imuga.immigration.gov.mv);
 • In urma actualizarii Listei Galbene din data de 04.02, Maldive se afla in lista destinatiilor din zona galbena, astfel la intoarcerea in Romania calatorii trebuie sa aiba un test COVID-19 negativ efectuat cu 72 de ore inainte de intrarea in tara. Pe langa testul negativ prezentat la intrarea in tara, cetatenii sunt obligati sa stea in carantina 14 zile, cu posibilitatea de a iesi din carantina dupa zece zile daca in a opta zi efectueaza un nou test PCR care este negativ.
  Comitetul Național pentru Situatii de Urgenta a stabilit si excepțiile pentru aceasta regula, printre care: copiii sub 3 ani, persoanele vaccinate si cei care s-au vindecat de COVID. Descarcati Hotararea in care sunt precizate exceptiile de la carantina, AICI.Testarea se poate face prin intermediul hotelului. In momentul cazarii turistii trebuie sa anunte la receptie ca vor avea nevoie de test RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara.

 

CONDITII DE INSCRIERE:

 

Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.

Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.

Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

 

CONDITII DE PLATA:

 

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;

Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.

 

CONDITII DE ANULARE:

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.

100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.