Jardine Hills - Romania
1 noapte/2 zile - 38 €
Jardine Hills
Dealu Mare, Prahova, Romania
Transport: Individual
Cazare: 1 noapte/2 zile
Pret: Incepand de la 38 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
  • Inchirierea integrala a uneia dintre cele trei casute pentru o noapte (capacitate maxima 4 adulti si 2 copii);
  • Mic dejun;
  • Cos cu gustari si o sticla de vin la sosire;
  • Acces piscina si jacuzzi.

Loading...

Jardine Hills

  •  
  •  
  •   

 

 

 

Povestea: Lasa zumzetul orasului in urma si bucura-te de frumusetea peisajului deluros, savureaza un pahar de vin bun cu familia pe terasa casei tale private sau relaxeza-te in piscina cu jacuzzi.

 

Locatie: Drumul Vinului, sat Valea Scheilor, Prahova, Romania

Se afla la doar 100 de km (90 de minute) nord-est de București, în inima frumoasei regiuni viticole Dealu Mare, renumită pentru peisajele pitorești, podgoriile și cramele sale.
Complexul este format din trei căsuțe amplasate în jurul unei piscine cu jacuzzi încălzite.
Zona în care este amplasat complexul oferă posibilitatea de a organiza excursii: la crame pentru degustari de vinuri, drumeții, ciclism, plimbări cu caii pentru copii sau pur și simplu relaxare la piscină.

 

Camerele:
Căsuțele sunt dotate cu încălzire prin pardoseală, sobe cu lemn, aer condiționat, ferestre din termopan și televizoare UHD de 55″ cu conexiune la internet prin fibră optică. Bucătăriile si baile individuale sunt complet utilate.
Două dintre căsuțe (Fetească Neagră – pentru 4 persoane și Merlot – pentru 4 persoane) au două dormitoare, dar și mansardă cu baie la etaj care pot fi folosite ca un al treilea dormitor.
Cea de-a treia căsuță (Pinot Noir – pentru 4 persoane) are un dormitor mare, cu o zonă de living cu baie la etaj care poate fi folosită ca un al doilea dormitor.

 

Masa:
Oaspetii primesc la sosire un cos cu gustari si o sticla de vin marca proprie. Se ofera acces la o zonă comună de bucătărie și grătar pentru pregătirea și servirea mesei în aer liber.

 

Facilitati:
Aer conditionat, incalzire, wi-fi, piscina, jacuzzi, mic magazin cu articole de baza si vinuri, spalatorie

Observatii