Japan Open Days ⛩️ este o expoziție care adună lucrările câtorva dintre artiștii care se inspiră din cultura japoneză și o promovează prin munca lor. Spațiul evenimentului este unul neconvențional, sediul agenției de turism Free Spirit Travel. Aici pasiunea pentru călătorii și-a pus amprenta și astfel au luat ființă povești minunate despre destinațiile la care visam. ✈️

 

Lucrările artiștilor sunt în strânsă legătură cu una dintre destinațiile preferate de noi, Țara Soarelui Răsare. 🗾 Expoziția își propune ca prin artă să aducă Japonia mai aproape de iubitorii de călătorii, de pasionații de cultură niponă și de toți cei care doresc să descopere influențele unei culturi puternice în manifestările artistice.🎌🎨

 

 

Artiștii confirmați:
Adela Maria Talpes – Artist oshibana (tehnica florilor presate)
Alexandra Baranyi – Artist origami (arta plierii hârtiei)
Ayako Funatsu – Designer flori din hârtie
Laura Karaman – Designer kimono
Sorina și Cristian Aceleanu – Artiști plastici

 

 

🎐Avem certitudinea că în această perioadă atipică în care călătorii pot doar visa la destinația preferată, arta este una dintre sursele de relaxare și contemplare.

📍 Evenimentul va avea loc în intervalul 18-24 iulie în intervalul orar 10:00-18:00. 🏷️ Accesul la expoziție este gratuit, iar lucrările artiștilor pot fi achiziționate prin comenzi cu livrare ulterioară.

✔️ Am gândit tot evenimentul în contextul actual, astfel că limita de participanți care pot vizita simultan fiecare etaj este de șase persoane. Doi reprezentanți din partea agenției se vor ocupa la fața locului de buna desfășurare a evenimentului și vor prelua comenzile tuturor celor interesați.

Expoziția va avea loc la Agenția de turism Free Spirit Travel, strada Ghiocei nr. 2, Sector 2, București.

Pentru a evita orice neplăcere legată de un număr prea mare de vizitatori, un telefon înainte de a pleca spre noi este binevenit. Dacă nu reușești să ne anunți, nu-ți face griji curtea noastră cochetă este amenajată perfect pentru socializare înainte de vizitarea expoziției.

 

Te așteptăm!