Japan by Myself – Circuit Japonia - Japonia
personalizat - personalizat €
Japan by Myself – Circuit Japonia
Tokyo, Japonia
Transport: Avion
Cazare: personalizat
Pret: Incepand de la personalizat euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Japan by Myself – Circuit Japonia

  •  
  •  
  •   

 

Totul a plecat de la dorințele clienților noștri care sunau cam așa:

Îmi doresc să vizitez Japonia împreună cu partenerul, romantic, în doi printre florile de cireș.

 

Îmi doresc să vizitez Japonia împreună cu un grup mic de prieteni, să ne aventurăm pe străzile eclectice din Tokyo.

 

Îmi doresc să vizitez Japonia singur, să mă redescopăr în temple și grădini de o simplitate sublimă.

 

Îmi doresc să-mi pot stabili singură perioada în care-mi doresc să vizitez Japonia și să am flexibilitate în ceea ce privește timpul petrecut în anumite orașe.

 

Am auzit aceste fraze de nenumărate ori în discuțiile cu turiștii sau prietenii care își doreau să viziteze Japonia și după 10 ani de călătorii în Japonia, după sute de ore de documentare și discuții cu prietenii japonezi, la Free Spirit am găsit soluția pentru a satisface această dorință și ea s-a materializat sub forma serviciului Japan by Myself, pe care noi, cei de la Free Spirit Travel îl oferim clienților noștri.

 

Ce este mai exact serviciul Japan by Myself pe care-l oferim?

Este punerea la dispoziția călătorilor a unui ghid practic de vizitat Japonia, care este un ghid personalizat pentru fiecare client în parte, bine informat, foarte documentat și super organizat care te ajută să călătorești singur în Japonia. Îți vom ghida călătoria pas cu pas, ca și cum am fi cu tine acolo.

 

De ce oferim Japan by Myself?

Pentru că iubim Japonia și dacă tot ați luat decizia de a vizita Țara Soarelui Răsare, ne dorim să vă facilităm această experiență și să o potențăm astfel încât să nu aveți nicio piedică spre această călătorie, nici lipsa timpului, nici lipsa bugetelor exorbitante, nici lipsa informațiilor, nici lipsa prietenului sfătuitor, acel prieten care a trăit jumătate din această viața în Japonia și parcă toată viața anterioară, pentru că de multe ori înțelege Japonia cu un spirit de japonez.

La Free Spirit Travel găsiți acel prieten care vă va ajuta să călătoriți în Japonia, acel prieten care are are o rețetă în câțiva pași, o rețetă pe care o reinvetează mereu după tiparul călătorului și după care vă va construi călătoria în Japonia.

 

Când anume puteți beneficia de serviciul Japan by Myself?

Oricând, în funcție de programul dumneavoastră.

 

Cum anume ne-am gândit să vă oferim acest serviciu?

Pentru că ne dorim să fim deschiși și transparenți și pentru că ne dorim să știți la ce să vă așteptați, vă spunem de pe acum care vor fi pașii în colaborarea noastră:

 

Pasul 1

Ne întâlnim la un ceai verde, o cafea sau o bere Asahi, în mansarda Free Spirit sau la prietenul nostru Yuki într-un spațiu tradițional japonez. Povestim timp de o oră despre ce vă doriți de la călătoria în Japonia. Despre pasiunile voastre din călătorii, legate de gastronomie, de experențe cu localnicii sau despre expriențe spirituale. Despre cât de mult vreți să aprofundați părți ale culturii nippone. Ne spuneți când anume vă doriți să mergeți, câte persoane o să vă însoțească, care este un buget aproximativ pe care doriți să-l alocați și noi ne ocupăm de restul detaliilor. Ne vom despărțim prieteni și mai ales îmbogățiți de ceea ce ne-am împărtășit.

 

Pasul 2

Cu notițele luate, noi ne întoarcem în spațiul nostru japonez, plin de „rafturi” cu cărți citite, cu experiențe trăite în Japonia, cu informații turistice updatate și chiar și cu soluții smart pentru un călător educat. Sunt rafturile pline, pe care le completăm în fiecare zi de mai bine de 15  de ani, de când călătorim în Japonia. Pe bazare lor vă conturăm programul. Vezi model . Odată cu programul veți primi și propunerea Free Spirit pentru călătoria cu avionul, hoteluri și alte servicii turistice pentru care v-ați manifestat interesul.

 

Pasul 3

Trecem la pasul următor dacă sunteți mulțumit de ce-am livrat :-). Dacă v-am convins că suntem chiar profesioniști, că suntem pasionați și mai ales că putem să vă ajutăm să aveți călătoria vieții. Așa cum au avut-o și cei peste 200 români care au călătorit cu Free Spirit în Japonia și care ne-au împărtățit emoțiile, experiențele și ne-au îmbogățit cu satisfacția lucrului bine făcut. Vezi testimoniale.

 

Mai avem de parcurs doi pași interesanți, dar hai să-i facem pe primii trei. Și să nu sărim etape.

 

Dacă-ți dorești să bei un ceai cu noi în timp ce planificăm călătoria ta în Japonia, dă-ne un telefon la 0752 284 800 sau scrie-ne la japan@free-spirit.ro.