Întoarcere în copilărie - Romania
5 nopti / 6 zile / persoana - 89 €
Întoarcere în copilărie
Bazna, Sibiu, Romania
Transport: Individual
Cazare: 5 nopti / 6 zile / persoana
Pret: Incepand de la 89 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
  • 5 nopți de cazare loc in camera dubla;
  • mic dejun;
  • acces la facilitatile pensiunii: gradina si minipiscina;
  • posibilități biking, trekking, tir cu arcul, vizite la bisericile săsești.

Întoarcere în copilărie

  •  
  •  
  •   

Pension Bassen, Bazna

Un sejur in aceasta pensiune va poate oferi senzația că ați pășit pe un tărâm de basm, la care ați visat cândva, copii fiind. ”Unde ești copilărie?”se intreba cândva poetul.

Grădina, plină de verdeață, flori, zarzavaturi este o adevărată oază de liniște și relaxare. Bucuria de a petrece clipe deosebite în mijlocul naturii este de neegalat.

Este locul unde puteți avea o vacanță activă, de la participarea benevolă la muncile  din gospodărie până la activități ca: ciclism, drumetii, tir cu arcul, catarare la panou, plimbari cu caruta, mese festive haiducesti, tratament Spa

 

Locatie:

Pensiunea este situata în vechiul sat săsesc Bazna, cunoscut ca o renumită stațiune balneară. Pensiunea, caracterizată prin apelativul “mic, dar shic”, este un colț de natură și verdeață unde veți regăsi viața tradițională a satului ardelenesc.

 

Camerele:

Pensiunea are 3 corpuri de clădiri pentru cazare cu un total de 10 camere. Casa principală sau casa bunicii are 6 camere, toate diferite, fiecare dintre acestea având un nume specific.  Aici veti gasi camera ca: Schmetterling, Grille, Marienkäfer, Glühwürmchen, Hummel si Biene. Pe lângă aceasta există căsuțele din povești, situate în grădina, fiecare cu  câte două camere. La fel si aici fiecare camera are un nume: camera cu halbe, camera cu ceasuri, camera cu masti si camera cu farfurii, identificate dupa decorurile aflate la intrare.
Toate camerele sunt clasificate la standard de 3 stele, dotate cu băi individuale cu duș, decorate cu bun gust. Nici o cameră nu seamănă cu cealaltă, în fiecare veți avea surpriza de a găsi un element nou, deosebit. Pensiunea dispune de  5 camere cu pat matrimonial și 5 camere twin. Majoritatea camerelor suportă un pat suplimentar.

 

Masa:

Mâncarea gătită în casă după gustul bunicii, este tradițională și realizată din produse naturale. O mare parte dintre bunătățile pensiunii se realizează chiar în casă. Zacusca, cârnațul, dulcețurile și multe altele pot satisfice cele mai alese gusturi. Brânzeturile vin de la vecinii nostri, oieri, direct de la stână, proaspete.  Avem preparate doar de noi știute, cum ar fi ciolanul sasesc, care cu siguranță vă vor încânta gustul. Deserturile noastre vă vor aduce aminte de dulciurile copilăriei.

 

Facilitati:
Restaurant, piscina, gradina, sporturi (tir cu arcul, catarare la panou, ciclism, drumetii), activitati teambuilding, tratament si spa la Complexul Balnear Expro (situat la 3 min cu masina de pensiune)

 

 

Observatii

Sezon: 15.06.2020 – 15.09.2020 

Tarif: 89 eur/persoana în cameră dublă

Pachetul cuprinde:
– 5 nopți de cazare cu mic dejun, acces la facilitățile pensiunii (grădină, minipiscină), posibilități biking, trekking, tir cu arcul, vizite la bisericile săsești.

Condiție: intrare duminică

Preț copii: până la 5 ani = gratuit, între 5-14 ani = 200 ron/copil/pachet, > 14 ani = tarif integral.

Supliment demipensiune (prânz sau cină): 45 ron/pers/zi.

Supliment pensiune completă: 80 ron/pers/zi.

Supliment single: 250 ron/pachet.