Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca

Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca

27 apr. 2017
27 apr. 2017

Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca - Maldive Aprilie 2017

“Dragii mei,

In primul rând va mulțumesc pentru vacanța pe care ne-ați oferit-o.

Moofushi ne-a cucerit prin absoluta frumusețe a peisajului, prin calitatea serviciilor, a sensului adevărat pe care îl dau termenului ‘all inclusive’ și nu in ultimul rând a griji pe care acești oameni o acorda turiștilor de la primul contact și pana la momentul in care bagajele sunt trimise la cala avionului.

Dacă vreți sa experimentați aceleași senzații pe care le-ați avut in copilărie, atunci când mergeați într-un loc frumos iar la plecare părerea de rău va făcea sa va promiteți in suflet, voi veni din nou!, aceasta este unul din acele locuri frumoase. Am experimentat o variație culinara extraordinara și o lista lunga de vinuri superbe. Oricât de necunoscător ai fi in ale vinului vei avea deosebita plăcere de a fi ghidat de somelieri experimentați, plini de viața, care nu vor face altceva decât sa îți descopere o lume plină de senzații, culoare și gust!

O adevarata desfătare! Fiecare moment a fost o piesa de puzzle care pana la final au devenit o imagine a unei vacante superbe!

Nu in ultimul rând doresc sa ii mulțumesc Eusebiei care a avut grija ca vacanța noastră sa fie perfecta pana la ultimul detaliu! Constance Moofushi este o stea superba între resorturile de 5 stele… GO FOR IT! Victor &Anca”

 • : Aprilie 2017
 • : Maldive

Categorii Blog

Impresii Recente

Sharm El-Sheikh, Egipt, Aprilie 2021, Ionut C.

Maldive, Februarie 2021, Irina A.

Maldive, Februarie 2021, Corina M.

Maldive, Ianuarie 2021, Adina T.

Maldive, Ianuarie 2021, Simona T.

Cele mai recente oferte

Exotic

Profita acum de cele mai bune oferte pentru Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Thailanda, Maldive, Indonezia sau pentru destinatia la care visezi.


Descopera

Croaziere

Porneste intr-o croaziera romantica printre fiordurile Norvegiei sau poate pe valurile Pacificului sau in Alaska!


Descopera

Concerte

Euforie, distractie si vibratie . Regaseste-te in diversitatea evenimentelor si concertelor recomandate de Free Spirit.


Descopera

Urmărește-ne pe Facebook

Citește în continuare

Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca

Mexic, Hotel Now Jade Riviera 5*Cancun, Noiembrie 2017, Cristina si Marius

Cabo Verde, Melia Tortuga Beach Resort 5*, Februarie 2015, Emilia si Akime

Barcelona, City Break, Aprilie 2016, Raluca si Rares P.

Republica Dominicana, 2010, Radu si Mihaela

Recenzii

 • positive review  Ca de la un spirt liber la altul, multumita lor am avut o experienta extraordinara in Egipt. Au dat dovada de profesionlism si prietenie, promptitudine si caldura in a gasi cele mai bune solutii, au raspuns cu drag la toate intrebarile complet si eficient. E mai mult decat o agentie de turism, e ca un prieten care te ghideaza si te ajuta spre experiente de travel de neuitat.

  Adriana Osipov Avatar Adriana Osipov
  30 Jan 2021

  positive review  Suntem foarte multumiti dupa prima vacanta din acest an, cu Free Spirit si nu ne asteptam sa fie atat de prompti si deschisi catre toate solicitarile noastre. Alexandru rulzzz! Atata grija si bunavointa a avut baiatul asta cu toate "avioanele" noastre, ca merita tot respectul! Si o prima! 😁

  Adina Țămbrescu Avatar Adina Țămbrescu
  26 Jan 2021
 • positive review  Am revenit de 2 zile din vacanta de vis in Maldive, vacanta pe care am organizat-o cu ajutorul Free Spirit Travel. Desi suntem cam carcotasi si este greu sa ne multumesti pe toti (suntem un grup de 6 persoane), acum nu avem ce reprosa. Alexandru, agentul nostru de la Free Spirit Travel, a reusit sa ne impace pe toti si ne-a gasit cazarea perfecta, cele mai bune conditii de zbor, ne-a raspuns la toate intrebarile si a fost mereu in legatura cu noi. Recomand cu caldura Free Spirit Travel si sunt sigura ca vom apela si pe viitor la ajutorul lor.

  Simona Tocu Avatar Simona Tocu
  26 Jan 2021

  positive review  Mulțumim întregii voastre echipe pt tot suportul acordat in ceea ce privește experiența noastră de neuitat din Thailanda!!! Vom apela cu încredere și pt următoarele destinații!!! 🥳🥳🥳

  Nelly Moise Avatar Nelly Moise
  2 Mar 2020
 • positive review  Excursii frumoase si bine organizate.

  Dina Elena Avatar Dina Elena
  23 Oct 2019

  positive review  A wonderful adventure in Japan

  Lidia Giurgiu Avatar Lidia Giurgiu
  23 Sep 2019
 • positive review  Sunt niste oameni super, deschisi, amabili si plini de sfaturi de la care ai ce invata. Excursia din Japonia a fost una fantastica si datorita lor. Keep it on! :)

  Geo Munteanu Avatar Geo Munteanu
  14 May 2019

  positive review  Oameni profesioniști, amabili și atenți la dorințele mele! Am avut parte de vacante superbe, fără surprize neplăcute sau alte costuri suplimentare fata de cele discutate! Recomand cu drag

  Anca Herciu Avatar Anca Herciu
  13 May 2019
 • positive review  Toate așteptările mi-au fost întrecute, recomand tuturor Free Spirit Travel! Datorită lor un vis mult dorit a devenit realitate. Țin să le mulțumesc și "ghidușilor" Iani și Alex care au fost alături de noi în aventura Japonia 2019. Vă doresc mult succes în continuare! 😊 Cu drag, campionul internațional la sforăit din orice poziție, Dănuț Popa.

  Popa Danut Şi Artemis Avatar Popa Danut Şi Artemis
  30 Apr 2019

  positive review  profesionalism ,bun simt,diplomatie si multa siguranta!

  Ena Giurgean Avatar Ena Giurgean
  12 Apr 2019
 • positive review  Am fost in Japonia !...o călătorie bine organizata iar tânăra echipa de ghizi, Iani și Alexandra, sunt minunați ,foarte bine pregătiți in ceea ce fac, și o fac punând mult suflet și responsabilitate. Ii recomand cu caldura !

  Daniela Calinescu Iancu Avatar Daniela Calinescu Iancu
  11 Apr 2019

  positive review  O agenție de nota 20 ! Ii mulțumesc în special d-lui Alexandru Voinescu pentru modul în care a transformat o vacanta frumoasa într-una minunata ! Recomand 100% !

  Andreea Ioniță Avatar Andreea Ioniță
  3 Dec 2018