Ia-ți prietenii și descoperiți misterele Dobrogei! - Romania
3 nopti / 4 zile / 12 persoane - 792 €
Ia-ți prietenii și descoperiți misterele Dobrogei!
Sarichioi, Tulcea, Romania
Transport: Individual
Cazare: 3 nopti / 4 zile / 12 persoane
Pret: Incepand de la 792 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Ia-ți prietenii și descoperiți misterele Dobrogei!

  •  
  •  
  •   

Casa Filip, Sarichioi

Proprietatea este formata din casa veche, datand in 1921 si casa noua de oaspeti, construita in primul rand pentru a gazdui rudele si prietenii apropiati familiei ce o detine, fiind introdusa in circuitul turistic anul trecut.

„Motivul pentru care am ales sa renovam casa veche in acest stil traditional a fost dorinta noastra de a ajuta la conservarea stilului arhitectural lipovenesc, atat de unic si deosebit. In plus, am construit in curte un foisor cu scopul de a organiza cateva evenimente care vor promova si mai mult patrimoniul cultural al rusilor lipoveni, sperand totodata ca traditiile si obiceiurile acestei comunitati fascinante sa ramana vii si sa se transmita din generatii in generatii.

Misiunea noastra este sa garantam oaspetilor nostri experiente unice si autentice, dar sub indemnul practicarii unui turism lent si responsabil. Ambitia noastra este sa tinem portile deschise aproape tot anul fiindca suntem de parere ca Dobrogea merita vizitata in orice anotimp.”

 

Locatie:
Casa este asezata in Comuna Sarichioi, la 30 km de Tulcea, se poate ajunge cu masina. Natura a fost generoasa si i-a oferit comunei accesul direct la cel mai mare lac din tara, Lacul Razim, privelistea asupra Insulei Popina si fabuloasa rezervatie de bujori din Padurea Enisala. In plus, pe teritoriul comunei se afla singura cetate medievala din Dobrogea, Cetatea Enisala.
Aici traieste cea mai mare comunitate de rusi-lipoveni din Romania, un grup etnic atat de bogat in traditii, obiceiuri, gastronomie si cu o istorie extrem de interesanta.

 

Camerele:
Casa se inchiriaza integral si dispune de trei apartamente, doua apartamente fiind in casa veche si unul in mansarda casei noi. Capacitatea maxima de cazare este de 12 persoane, excluzand copiii cu varste sub 4 ani care pot sta gratuit in dormitoarele parintilor.
Dotari:  asternuturi si prosoape, uscator de par, Wi-Fi, aer conditionat, TV in living (casa noua), frigider in bucataria exterioara.

 

Masa:
La tariful de cazare se adauga suplimentul obligatoriu de demipensiune (mic dejun si cina) in valoare de 30 €/adult/zi si 15 €/copil (4-14 ani)/zi. Copiii (0-4 ani) beneficiaza de gratuitate. Mesele includ trei feluri de mancare: aperitiv (platou), fel principal (meniul zilei) si desert facut in casa. Suplimentul se va achita direct la locatie, la check-out, alaturi de alte produse din restaurant (sucuri, bauturi alcoolice, samd).

 

Facilitati:

Restaurant, gradina, vedere lac, activitati agrement. De aici aveti acces rapid atat in Delta Dunarii (30 min pe sosea pana in porturile turistice din Tulcea si Murighiol), cat si la celelalte atractii turistice importante: Cetatea Medievala Enisala (10 min), Satul Jurilovca (20 min), Cetatea Argamum & Capul Dolosman (30 min), Satul de vacanta Gura Portitei (40 min), Plaja Vadu (1h), Cetatea Antica Histria (1h), Muntii Macin (1h), Cramele & Manastirile Nord Dobrogene (1h).

 

Observatii

Sezon: 01.06.2020 – 30.08.2020

 

Tarif/pachet 3 nopti/inchiriere integrala 3 apartamente (12 pers)/luni-joi: 792 eur
Tarif/pachet 3 nopti/inchiriere integrala 3 apartamente (12 pers)/joi-duminica: 864 eur
Tarif/pachet 6 nopti/inchiriere integrala 3 apartamente (12 pers)/luni-duminica: 1440 eur

La tariful de cazare se adauga suplimentul obligatoriu de demipensiune, de achitat la locatie: 30 €/adult/zi si 15 €/copil (4-14 ani)/zi. Copiii (0-4 ani) beneficiaza de gratuitate.