Hotel Albatros Citadel 5* - Egipt
7 nopti/ 8 zile - 520 €
Hotel:
Hotel Albatros Citadel 5*
Hurghada, Egipt
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti/ 8 zile
Pret: Incepand de la 520 euro / persoana
Tip oferta: Exotic

Incluse in pachet:
 • Transport cu avionul Bucuresti – Hurghada si retur (cursa charter);
 • Taxe de aeroport;
 • 1 bagaj de cala 20 kg si 1 bagaj de cabina 8 kg;
 • 7 nopti de cazare in camera standard;
 • Transfer de grup aeroport/hotel/aeroport;
 • Regim de masa: All Inclusive;
 • Asigurare medicală si storno;
 • Asistenta turistica.

Nu sunt incluse in pachet:
 • Asigurare medicală si storno;
 • Alte cheltuieli personale.
Loading...

Hotel Albatros Citadel 5*

 •  
 •  
 •   

 

Albatros Citadel Resort este un hotel spectaculos de 5 stele care oferă un nightclub, o piscină infinită și un teren de tenis. Din 2008 este un hotel a găzduit oaspeți în orașului Hurghada. Această cazare exclusivă oferă, de asemenea, un depozit pentru obiecte, loc pentru fumători și locuri de parcare.

 

Locație

 

Planet Spa at Baron Palace Resort Sahl Hasheesh este la 4.7 km de proprietate, în timp ce Parcul acvatic Jungle este mai puțin de 7 km. Există o plajă la 350 metri de hotel. Plaja nisipoasă este la 5 minute de mers pe jos. Se află la o scurtă plimbare de Hawaii Sahl Hasheesh

O stație de autobuz este ușor accesibilă de la hotel.

 

Camere

 

Camerele sunt dotate cu internet de mare viteză, un seif și TV cu mai multe canale, precum și băi private cu un uscător de păr, halate de pământ și prosoape. Toate au o vedere splendidă asupra lac. Fiecare cameră de hotel include paturi cu coborâre, perne din spumă și lenjerii de pat.

 

Mâncare și Băutură

 

În fiecare zi, oaspeții se pot bucura de un mic dejun bufet în în restaurant. La restaurantul à la carte al hotelului, puteți gusta preparate din bucătăria fructe de mare. Oaspeții se pot delecta cu cocktail-uri și cafea la barul cafenea.

 

Relaxare

 

Jacuzzi în aer liber și terapie de masaj sunt disponibile fără costuri suplimentare. Există Baie turcească de aburi, o zonă de wellness și un centru spa. În zonă există numeroase oportunități de scufundare, snorkelling și golf.

 

Internet

Internet prin cablu este disponibil în în camerele hotel și este gratuit.

Wi-Fi este disponibil în în camerele hotel și este gratuit.

 

Parcare pentru oaspeți

 

Parcarea, în parcare privată este posibilă pe loc, gratuit.

Persoanele din hotel vorbesc în limba engleză, germană, rusă, arabă.

Observatii

Orar de zbor:

 

 • Bucuresti 08.00 – Hurghada 11.10
 • Hurghada 12.10 – Bucuresti 15.30

 

INFORMATII DESPRE INTRAREA IN EGIPT A TURISTILOR ROMANI:

 

 

 • Test Covid-19 negativ efectuat cu maxim 72 de ore inainte de sosirea pe aeroportul din Hurghada.
 • Autoritatile egiptene scutesc turistii de achitarea taxei de viza pana la 30.04.2021.
 • La momentul publicarii acestei postari (06.01.2021), reintrarea in Romania la sosirea din Egipt se face fara nici un fel de restrictii.

 

 

RECOMANDĂRI PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI CARE EFECTUEAZĂ DEPLASĂRI CĂTRE/DINSPRE ROMÂNIA:

 

 

 • Începând cu data de 1 septembrie, toți pasagerii curselor aeriene care intră în Republica Arabă Egipt, prin orice aeroport, trebuie să prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei.
 • Această normă se aplică și pasagerilor aflați în tranzit pe aeroporturile din Republica Arabă Egipt, chiar dacă destinația finală nu impune prezentarea testului molecular negativ (PCR) pentru infecția COVID-19.
 • Este necesar ca testul să fie de tipul RT-PCR, efectuat de către un laborator specializat, autentificat prin ștampilă, fără a fi aplicate pe document corecții și/sau modificări. În mod obligatoriu, testul tip PCR prezentat autorităților egiptene trebuie să conțină data și ora recoltării probei biologice și să fie tradus în limba engleză sau arabă.
 • Copiii sub vârsta de 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt.
 • La sosirea pe aeroporturile din Marsa Matrouh, Hurghada (guvernoratul Red Sea), Sharm El Sheikh (guvernoratul Sinaiul de Sud), Luxor și Aswan turiștii sunt scutiți de obținerea vizei de intrare pe teritoriul egiptean (până la data de 30 Aprilie 2021). Cetățenii români care sosesc direct pe aeroportul din Cairo au nevoie de viză de intrare, care se obține de la Ambasada Republicii Arabe Egipt la București sau direct de la autoritățile de frontieră din aeroport.
 • În hotelurile desemnate (doar cu ocuparea a 50% din capacitate) vor fi luate măsuri de protecție speciale, iar în cazul depistării unui caz de COVID-19, respectiva persoana va fi carantinată în camere special amenajate în hotel, iar în cazul agravării simptomelor va fi spitalizată (situație care va genera condiții speciale de tratament și întoarcerea în țară pe cheltuiala turistului).

 

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

 

 

 • În prezent, marea majoritate a restricțiilor impuse de autoritățile egiptene au fost ridicate cu respectarea normelor de protecție COVID-19 (masca de protecție este obligatorie în locurile publice).
 • Rămân în continuare închise zonele de agrement, plajele publice și parcurile.
 • Localurile publice (cafenele și restaurante) și cinematografele pot funcționa doar la capacitatea de 50%, cu respectarea unui program strict de funcționare.
 • Toate activitățile de turism pe teritoriul statului se vor derula la o capacitate de 50%.
 • Toate mijloacele de transport destinate turiștilor vor opera cu o capacitate de 50%, cu respectarea distanțării sociale; pentru categoria de autoturisme (tip limuzină) se prevede o capacitate de maxim 2 persoane.
 • Pasagerii și conducătorii auto au obligația de a purta măști de protecție. Toate mijloacele de transport sunt prevăzute cu mijloace de dezinfectare, iar înainte de efectuarea unei călătorii se procedează la efectuarea unei operațiuni complete de dezinfectare.
 • Începând cu data de 1 septembrie 2020, toate muzeele și siturile arheologice vor primi turiști locali și străini. Înainte de începerea programului cu publicul se va proceda la operațiuni de dezinfectare. Sunt acceptate grupuri de turiști de maxim 25 persoane. Ghizii turistici sunt obligați să poarte măști de protecție și să folosească mijloace audio de comunicare (care vor fi dezinfectate după folosire). Companiile turistice sunt obligate să pună la dispoziția turiștilor și conducătorilor auto măști de protecție. La intrarea în obiectivele turistice, este luată temperatura corporală, inclusiv a angajaților. Este necesară respectarea distanțării sociale de cel puțin un metru.
 • Numărul maxim de vizitatori în cadrul muzeelor și a siturilor arheologice este de 100 de persoane în toate muzeele, excepția fiind Muzeul Național Egiptean din piața Tahrir care permite 200 de vizitatori/oră.
 • Se permite doar accesul a 10-15 vizitatori în cadrul oricărui obiectiv turistic – piramide sau  situri arheologice mortuare (în funcție de dimensiuni).
 • Începând cu luna octombrie 2020, sunt permise croazierele cu vase care găzduiesc hoteluri pe fluviul Nil.

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români care călătoresc în Republica Arabă Egipt în scop turistic au nevoie de viză.

Documentul de călătorie utilizat (pașaport simplu sau pașaport simplu temporar) trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.

Viza turistică se poate obţine la aeroport, contravaloarea colantului de viză fiind achitată pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD.

 

 

CONDITII DE INSCRIERE:

 

 

Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.

Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.

Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.

Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

 

 

CONDITII DE PLATA:

 

 

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;

Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.

 

 

CONDITII DE ANULARE:

 

 

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.

100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.