Explore Dobrogea with BMW! - Romania
2 nopti / 3 zile - 344 €
Explore Dobrogea with BMW!
Cheile Dobrogei, Romania
Transport: Individual
Cazare: 2 nopti / 3 zile
Pret: Incepand de la 344 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun in Pensiunea Rasvet, Sarichioi;
 • inchiriere 3 zile BMW X1 xDrive;
 • consultanta turistica telefonica pe toata perioada desfasurarii excursiei,  din partea consultantului de turism din cadrul agentiei Free Spirit Travel.

Nu sunt incluse in pachet:
 • mesele de pranz si cina;
 • garantie returnabila inchiriere BMW;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor.

Observatii Tarife

Tariful pachetului a fost calculat pentru un BMW X1 xDrive, iar in functie de optiune, tarifele variază conform tabelului de mai jos.

 

Doar prima persoana care achizitioneaza acest pachet plateste tariful de 344 €, cea de a doua, plateste doar o diferenta de 105 €.

 

Tip autoTarif/pachetNr. km permisiGaranție
BMW X1 xDrive 344 €1050 km500 €
BMW X2 xDrive 358 €1050 km500 €
BMW X3 xDrive425 €1050 km1,000 €
BMW X4 xDrive 446 €1050 km1,000 €
BMW X5 xDrive 546 €1050 km1,200 €
BMW X6 xDrive 546 €1050 km1,200 €

 

Loading...

Explore Dobrogea with BMW!

 •  
 •  
 •   

Am conceput acest pachet cu gandul la tine, calatorule free spirit, si dorindu-ne sa aducem un plus de valoare serviciilor oferite.

 

Pentru ca vrem sa-ti hranim spiritul liber, am incheiat un parteneriat cu cei de la Bavaria Mobility si-ti propunem sa redescoperi Romania la bordul unui BMW.

 

#rentyourBMW #freespirittraveler

 

#discovertheplanet #rediscoveryourself #befreespirit

 

Explore Dobrogea with BMW!

 

Descopera Dobrogea altfel decat ai facut-o pana acum. Exploreaza in cele 3 zile atractii de prea putini stiute.

 

Ziua 1

 

Inca din prima zi vei observa ca acesta este un program pentru aventurierul din tine, deoarece obiectivele din rezevatia Cheile Dobrogei nu sunt marcate foarte bine si nici nu au amenajari turistice suplimentare. Te vei simti cu adevarat aproape de natura si vei folosi functia Google Maps pentru localizarea obiectivelor sugerate de noi.

 

Vei  avea nevoie de o lanterna frontala pentru a intra in Pestera Liliecilor, iar pentru a observa de la inaltime ruinele orasului disparut Easter va trebui sa parcurgi urcand un scurt traseu de circa 10 minute.

 

Daca nu doresti sa urci pe traseul propus, poti vedea Pestera La Adam care este relativ usor accesibila, Manastirea si Pestera Casian si Cheile Dobrogei, o frumoasa zona cu relief ruiniform, unde vei pasi practic pe vechiul fund al Marii Thetis, printre vechi recife si atoli.

 

Dupa vizitarea obiectivelor din Rezervatia Cheile Dobrogei vei strabate un drum destul de anevoios, insa vei traversa cel mai mare Parc de Eoliene de pe uscat din Europa si cel mai mare din Romania – Fantanele- Cogealac, care numara nu mai putin de 600 de turbine si produce anual peste 5000 MW.

 

Seara vei fi cazat la o frumoasa pensiune cu aspect traditional, Rasvet, in localitatea Sarichioi.

 

Ziua 2

 

A doua zi vei porni la drum spre zona colinara ce strajuieste lacurile Babadag si Razim, unde pe un frumos promontoriu vei gasi ruinele vechii fortarete militare Enisala. Dupa vizitarea cetatii, te vei putea bucura de o gospodarie traditionala conservata „in situ”. Ansamblul arhitectural cuprinde casa si anexele gospodaresti. Sunt prezentate unelte si instalatii tehnice utilizate in practicarea ocupatiilor si mestesugurilor traditionale.

 

Calatoria continua printre dealurile domoale ale Podisului Dobrogei de Nord spre Lacul Iacobdeal, ce atrage vizitatori prin culoarea de smarald. De aici, te vei intoarce spre Sarichioi unde vei innopta pentru a doua noapte.

 

Ziua 3

 

Ultima zi a aventurii in Dobrogea va incepe cu  vizitarea Cetatii Histria, cetate greceasca, cel mai vechi oras atestat de pe actualul teritoriu al Romaniei, intemeiat in anul 657 i.e.n. dupa istoricul Eusebius.

 

Inainte de a parasi aceasta zona iti propunem sa mergi pana la plaja salbatica de la Vadu, unde vei putea servi o masa savuroasa fie la Cherhanaua Moesia fie la Cherhanaua  Bosoanca situata chiar pe plaja.

 

Imaginea dealurilor domoale, a caselor  traditionale frumos colorate in albastru si acoperite cu stuf, culoarea de smarald a Lacului Iacobdeal, toate iti vor ramane in suflet, mult timp dupa aceasta escapada inedita.

 

Experienta va fi completata de gustul preparatelor traditionale de peste, pe care le vei putea servi la cherhanale, iar confortul celor peste 850 de km parcursi va fi asigurat de BMW-ul pe care-l vei conduce.

 

Drive and feel like a free spirit!

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa explorezi tinutul Dobrogei, da-ne de veste. Suntem aici pentru tine.

 

Observatii

CONDITII DE INCHIRIERE BAVARIA MOBILITY

 

Plecarea si preluarea autoturismului se face din Bucuresti.

 

Note:

In cazul in care unitatea Rasvet nu va avea disponibilitate in perioada solicitata iti vom oferi o alta optiune pentru cazare, in conditii similare.

Daca tot te afli in zona lipoveneasca, pentru masa iti propunem sa incerci preparate cu specific local: bors de peste, scordolea, racitura de peste, zacusca cu peste, ciorba de varza, iar dintre deserturi coltunasi cu branza.

 

Tarife vizitare obiective: 

 • gospodaria taraneasca conservata ”in situ” si Cetatea Medievala Enisala: 10 lei/adult;
 • Cetatea Histria – 15 lei/adult.