Confort in comuniune cu natura - Romania
4 nopti/5 zile/persoana - 129 €
Confort in comuniune cu natura
Buzau, Romania
Transport: Individual
Cazare: 4 nopti/5 zile/persoana
Pret: Incepand de la 129 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
 • 4 nopti cazare/loc in cort de 2 persoane, de luni pana vineri;
 • demipensiune: mic dejun si cina.

Nu sunt incluse in pachet:
Loading...

Confort in comuniune cu natura

 •  
 •  
 •   

Aventura in Romania la glamping Green Camp

Green Camp a fost inaugurat anul trecut, intr-o zona salbatica de munte din judetul Buzau, succesul fiind peste asteptari, iar feedback-urile toate la superlativ.

„Este vorba despre un vis. Un vis ”green” nascut din dorinta noastra de a va furniza o experienta unica in natura si a promova ideea de activitati outdoor. Dorim ca impreuna sa traim experiente cu adevarat unice si sa contribuim la ideea de protejare si salvare a naturii si in special a raurilor de munte. Crezul nostru este #GivingBack si alegerea ta de a te bucura de o experienta Green Camp ne ajuta sa avem resursele necesare proiectelor noastre de implicare ecologica si civica. Suntem constienti ca locatia noastra este asezata intr-un cadru natural superb si trebuie sa oferim din resursele noastre catre comunitatea locala si catre natura din zona Gura Teghii, motiv pentru care atat angatii nostri cat si aprovizionarile provin pe cat posibil, din aceasta zona.” Acestea sunt cuvintele proprietarilor de la Green Camp.

Localizare:
Intre satele Varlaam si Vadu Oii din judetul Buzau, pe valea raului Basca, intr-una dintre cele mai salbatice si mai impadurite zone ale Carpatilor de Curbura, in Muntii Buzaului. In aceeasi zona a Muntilor Buzaului, se mai gasesc si Asezarile Rupestre din Masivul Ivanetu, Focul Viu de la Terca, Muzeul Chihlimbarului din Colti sau Biserica Rupestra de la Alunis.

Camerele:
Green Camp are o capacitate de 44 de locuri in corturi de glamping (12 corturi de 2 persoane, 4 corturi de 4 persoane si 1 cort „Royal” cu o capacitate de 4 persoane) si 10 locuri in conditii de „Camping Plus” (1 cort de 2 persoane cu tematica „militara” si 4 corturi suspendate in copaci de 2 persoane, model Tentsile). Grupurile sanitare sunt la comun, dar ofera conditii cu adevarat premium si igiena este tratata cu maxima seriozitate si responsabilitate (in total sunt 3 grupuri sanitare diferite, dotate cu cabine de dus si toalete).
Mobila cu spirit cozy de glamping autentic. Fiecare cort are o terasa proprie mobilata cu sezlonguri si masa de terasa. Toata mobila este realizata cu multa dragoste si dedicatie, special ca tu sa te bucuri de o experienta autentica de cazare “glamping”.
In cortul de 2 persoane se poate pune la dispozitia dumneavostra gratis o saltea suplimentara pentru familile cu copii pana la varsta de 12 ani (in limita stocului disponibil de saltele suplimentare).

Masa:
In complexul Green Camp exista un restaurant – bar (sub forma de terasa acoperita) cu o capacitate de 60 de persoane. Meniul restaurantului este personalizat in fiecare zi si este realizat numai cu ingrediente de calitate si pe cat posibil, din gama „eco”. Dar special pentru aceasta perioada se serveste masa individual pentru fiecare „cort”. Corturile de glamping sunt asezate pe o plaforma de lemn cu terasa proprie, deci se poate respecta cererea de distantiere sociala.

Facilitati:
Restaurant, bar, grupuri sanitare utilate premium. In perioadele reci sau la solicitarea clientului in cort se pot monta aeroterme cu un cost suplimentar de 45 lei/cort/noapte.

 

Observatii

Tarife detaliate:
Tarif = 578 lei / persoana in cort de 2 pers / sejur 4 nopti, (4 zile week – iunie, sept)
Tarif = 618 lei / persoana in cort de 2 pers / sejur 4 nopti, (2 zile week + 2 zile weekend – iunie, sept)
Tarif = 618 lei / persoana in cort de 2 pers / sejur 4 nopti, (4 zile week – iulie, august)
Tarif = 648 lei / persoana in cort de 2 pers / sejur 4 nopti, (2 zile week + 2 zile weekend – iulie, august)
Tarif = 499 lei / persoana in cort de 4 pers / sejur 4 nopti, (4 zile week – iunie, sept)
Tarif = 529 lei / persoana in cort de 4 pers / sejur 4 nopti, (2 zile week + 2 zile weekend – iunie, sept)
Tarif = 529 lei / persoana in cort de 4 pers / sejur 4 nopti, (4 zile week – iulie, august)
Tarif = 554 lei / persoana in cort de 4 pers / sejur 4 nopti, (2 zile week + 2 zile weekend – iulie, august)

 

Pachete masa:

Pachetul de „pranz” este optional si in cazul in care se doreste trebuie sa fie anuntat la rezervare. Tariful pentru pranz este de 55 lei/persoana.

Pachetul de „pranz” este optional si in cazul in care se doreste trebuie sa fie anuntat la rezervare. Tariful pentru pranz este de 55 lei / persoana.

 

 

 

 

Activitati optionale pentru cei cazați la Green Camp:

 • SuperRafting pe raul Buzau
  Pret special Rafting: 189 lei/persoana.
 • PowerRafting pe raul Buzau
  Pret special Power Rafting cu caiace gonflabile de 2 persoane: 219 lei/persoa
 • Tura Caiace pe lacul Siriu
  • Pret special Tura de Caiace: 169 lei/persoana
 • Drumetii montane
  Pret special Drumetii Montane cu o durata de cateva ore: 79 lei – 129 lei/persoana (depinde de complexitatea traseului ales).