Concert Maluma – Budapesta, 23 iunie 2019 - Ungaria
2 nopti/3 zile - 189 €
Concert Maluma – Budapesta, 23 iunie 2019
Budapesta, Ungaria
Transport: Individual
Cazare: 2 nopti/3 zile
Pret: Incepand de la 189 euro / persoana
Tip oferta: Concerte si evenimente

Inclus in pachet:
 • 2 nopti cazare;
 • mic dejun;
 • bilet de acces concertul Maluma - Budapesta, categoria Standing (loc in picioare);
 • taxa de livrare a biletelor de concert in Romania sau la hotel.

Nu este inclus in pachet:
 • asigurarea medicala de calatorie si asigurarea STORNO;
 • transport pana la/ de la Budapesta.

Concert Maluma – Budapesta, 23 iunie 2019

 •  
 •  
 •   

Hotel Green Budapest 4*
Tarif pachet concert Maluma – Budapesta/ loc in camera dubla = 189 euro

 

Profita de prezenta ta la Budapesta si viziteaza:

 

Palatul Regal din Budapesta – Constructia Palatului Regal a inceput la mijlocul secolului al XIII-lea si a continuat in secolul al XIV-lea la cererea regelui Louis cel Mare. In secolul al XV-lea Sigismund de Luxembourg a continuat constructia ce a ajuns sa fie finalizata in timpul domniei regelui Matthias. Palatul medieval a fost distrus in timpul bataliilor impotriva invadatorilor turci.

Mai tarziu Charles III si Maria Theresa au inceput sa-l reconstruiasca folosind stilul baroc. Din pacate al doilea Razboi Mondial nu a lasat castelul neatins. In asediul din 1945 palatul a ars aproape in intregime. In timpul reconstructiei sale ramasitele palatelor medievale si ale fortificatiilor au fost excavate, insa vizitatorii nu au putut vedea nimic ramas din interiorul regal. Astazi castelul, dupa ce a fost restructurat si reparat, ofera 203 camere folosite in scopuri culturale si stiintifice. A dat nastere Galeriei Nationale Ungare, Muzeului de Istorie si Librariei Nationale Szechenvi precum si Muzeului de Arta Contemporana.

 

Parcul Orasului (Városliget) – Cunoscut localnicilor ca Városliget, parcul a fost la inceput conceput pentru a celebra Mileniul Ungar in (1896). Include Castelul Vajdahunvad si un mic lac artificial. Varosliget sau Parcul Orasului este un parc public (302 acri sau 1.2km²) care inchide centrul orasului. Vara, acest lac este folosit pentru navigatie in timp ce iarna se transforma intr-un imens patinoar. Se afla situat in apropiere de un mare numar de atractii ca Baile Széchenyi, Piata Eroilor, Parcul Vidam. Faimosul restaurant Gundel este de asemenea in apropiere

 

Castelul Vajdahunyad – Castelul Vajdahunyad sau Vajdahunyad vára, a fost construit intre anii 1896 si 1908, fiind conceput de Ignác Alpár. Este o copie, in parte, a unui castel din Transilvania, numit Vajdahunyad, desi sunt folosite doua stiluri diferite. La inceput a fost construit din carton si lemn pentru expozitia milenara din 1896 dar a devenit atat de popular incat a fost reconstruit din piatra si caramida. Astazi gazduieste Muzeul Agricultural. In curtea acestui castel se afla si faimoasa statuie a lui Anonymus,(a fost un cronicar al secolului XII). Acesta a scris primele carti de istorie ale vechilor ungari, majoritatea dintre ele bazate pe legende. Superstitia spune ca , doar daca atingeti stiloul sau, veti avea noroc.

 

Castelul –Teatru (Várszínház) – Initial construit ca biserica carmelita in 1736, cladirea a fost mai tarziu reproiectata ca teatru. Pentru putin timp castelul a fost folosit de compania de teatru germana desi performantele erau sustinute in limba ungara. Desi a fost distrus in mare parte in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, teatrul si-a mentinut fatada sa baroca si galeria din lemn care s-a mentinut pana in 1924 cand a fost inlocuita de una mai mica realizata din marmura si beton. Surprinzator, teatrul nu a fost renovat pana in anii 70 ca in final sa fie redeschis pentru public in 1978.

 

Sugestie de vizita, daca tot esti in Budapesta – Insula Margareta

Observatii

 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, tarifele sunt exprimate in Euro/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic.
 • Biletele nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic care sa cuprinda cazare si alte servicii turistice.
 • Concertul Maluma are loc pe  `Papp Laszlo Sportarena’ din Budapesta in data de 23 iunie 2019.
 • Perioada de cazare la Budapesta este 22-24 iunie 2019.