City Break Viena - Austria
3 nopti/4 zile - 260 €
Hotel:
City Break Viena
Mariahilfer Gürtel 22-24, 1060 Wien, Austria
Transport: Avion
Cazare: 3 nopti/4 zile
Pret: Incepand de la 260 euro / persoana
Tip oferta: City break

Inclus in pachet:
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport cu avionul - zbor direct - linie low cost;
  • taxe de aeroport.

Nu este inclus in pachet:
  • asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno.
Loading...

City Break Viena

  •  
  •  
  •  
  •   

 

City Break Viena – Hotelul Ibis Mariahilf 3* se afla la 350 metri de Gara Vienna West, la 500 metri de faimoasa strada Miariahilfe Strasse, iar cea mai apropiata statie de metrou se afla la 5 minute distanta. Internetul Wi-fi este gratuit in tot hotelul. Cafe – bar –ul si receptia sunt deschise 24 de ore/zi.

 

Facilitati camere: Hotelul Ibis Mariahilf dispune de un numar de 341 de camere dotate cu aer conditionat, TV, birou de lucru, telefon.

 

Facilitati hotel: In spatiosul restaurant La Table sunt disponibile preparate din bucataria internationala. Micul dejun – tip bufet – se poate servi pana tarziu.

 

Statia West Station este la doar 350 m departare si ofera acces catre linia de metrou U3 si catre rutele nationale de tren. Catedrala St. Stephan este la 5 statii de metro distanta de aici.

 

La o distanta de doar 5 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Gumpendorfer Straße – linia U6. De aici, se poate ajunge in mai putin de 7 minute la Schönbrunn Palace.

 

Blog: Viena – trei sugestii pentru a savura complet capitala Austriei

Observatii

Echipa Free Spirit Travel a selectat pentru dumneavoastra hotelul inclus in oferta pe baza unui raport optim pret – calitate.

Stim din experienta ca o buna relatie se bazeaza pe cunoasterea reciproca si o buna comunicare, drept pentru care, in cazul in care oferta noastra nu se pliaza exact pe nevoile dumneavoastra, va vom desemna un consultant de vacanta personal care va poate crea pachetul pe care il doriti.

Dorim sa devenim o constanta in viata dumneavoastra si sa va bazati pe experienta noastra pentru a va bucura din plin de aceasta evadare urbana pe care o meritati. Oferta este creata intotdeauna la Free Spirit Travel pentru confortul oamenilor la care tinem.

 

Excursii optionale:

 

Palatul Schonbrunn din Viena
Palatul Schonbrunn trebuia sa fie Versailles-ul Imperiului Austriac insa, in anul 1695 atunci cand Fischer von Erlach a proiectat palatul, costurile pentru ridicarea sa erau prea mari. Astfel, palatul a fost conceput initial mai mult ca resedinta de vara a Habsburgilor dar incepand cu Maria Tereza (1717-1780) a inceput si epoca de aur a Habsburgilor, ea alegandu-si ca resedinta Palatul Schonbrunn.
Pana in anul 1749 au fost refacute interioarele, au fost terminate lucrarile la galerii pentru a gazdui receptiile tinute la palat , a fost adaugat un teatru si a fost amenajat parcul (care arata asa cum arata si astazi). In parc se afla cateva statui grecesti si romane precum si constructia verde din otel (Casa palmierilor) care a fost construita in anul 1882.

 

Catedrala Sf. Stefan din Viena
Unicitatea catedralei precum si multitudinea de detalii fac din catedrala Sf Stefan, o comoara a arhitecturii. Altarele, arcadele, turnurile, imaginile: fiecare detaliu are scopul si istoria sa. Clopotul catedralei este unul din cele mai mari din lume si a fost facut din fierul obtinut dintr-un tun capturat de la turci in anul 1683. Clopotul rasuna in fiecare an in oras anuntand venirea Anului Nou. Catedrala Sf Stefan a fost de cateva ori distrusa de foc spre sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Dar pentru ca toata lumea a dat o mana de ajutor, catedrala a fost reconstruita in doar sapte ani: emblema Austriei si simbolul identitatii austriace a renascut inca o data din cenusa sa.
Cu aproape trei milioane de vizitatori pe an, Catedrala Sf Stefan este atractia numarul unu in oras. Puteti urca si pe catedrala: turnul sudic sau turnul nordic (Pummerin).

 

Muzeul de Istorie a Artei (Kunsthistorisches Museum), gazduit de o cladire de pe Bulevardul Ring ce aduce cu un palat este unul dintre cele mai importante muzee de arta si arta decorativa din lume. Cladirea in care se afla este ea insasi un obiectiv turistic.

 

Primaria din Viena- Rathaus Vienna

Primaria din Viena este una dintre cele mai frumoase cladiri din multitudinea de frumuseti arhitecturale pe care le are acest oras. Proiectata de arhitectul Friedrich Schmidt, cladirea a fost inaltata intre anii 1872 si 1883. Arhitectura de pe Bulevardul Ring este foarte variata din punct de vedere al stilurilor arhitectonice folosite si incarcata de istorie; de-a lungul timpului aceasta imbinare a devenit un stil arhitectonic in felul sau. Cu toate acestea, pentru cladirea primariei, arhitectul a folosit un singur stil dintr-o epoca aparte.