Circuit pe hotel plutitor in Delta Dunarii - Romania
4 nopti/5 zile - 459 €
Circuit pe hotel plutitor in Delta Dunarii
Delta Dunarii, Romania
Transport: Vas de croaziera
Cazare: 4 nopti/5 zile
Pret: Incepand de la 459 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Incluse in pachet:
 • 4 nopti de cazare in cabine duble la bordul Hotelului plutitor Sincron 4*;
 • pensiune completa (mic dejun, pranz, cina la bordul hotelului plutitor); In prima zi se incepe cu cina, ultima zi se termina cu pranz;
 • bauturi alcoolice (vin, bere, tarie – branduri locale) si nealcoolice (apa, suc, ceai, cafea);
 • croaziera pe traseul de mai sus, precum si excursiile din program;
 • taxe acces Delta, inclusiv taxa ARBDD;
 • ghid autorizat pe toata durata excursiei.

Nu sunt incluse in pachet:
 • transportul pana la Tulcea
Loading...

Circuit pe hotel plutitor in Delta Dunarii

 •  
 •  
 •   

 

Va propunem o experienta inedita in Delta Dunarii, in care veti putea combina relaxarea pe hotelul plutitor, excursii pe frumoasele canale, informatii avizate despre pasari, flora si fauna de la ghidul autorizat care va fi alaturi de dumneavoastra pe ponton pentru tot parcursul experientei.

 

Delta Dunarii este o minune a naturii, cea mai bine conservata dintre deltele europene, aceasta facând parte din 1991 din patrimoniul mondial UNESCO. O destinatie complexa, in care veti admira zeci de specii de pasari (pelicani, cormorani, egrete, etc), moluste, reptile, amfibieni dar si numeroase specii de plante, foarte multe dintre ele fiind unice, adevarate monumente ale naturii. Aici veti savura preparate traditionale daca sunteti iubitori ai pestelui dar si meniuri clasice.

 

Traseul nostru va fi urmatorul: Tulcea – Bratul Sulina – Crisan – Sulina (Marea Neagra) – Bratul Sulina (Excursie la Letea) – Dunarea Veche (Excursie la Schitul Atanasie, satul Mila 23) – Dunarea Veche – Canal Sontea – Lac Fortuna – Lac Baclanestii Mari (excursie cu barci in arealul limitrof) – Canal Sontea – Canal Sireasa – Canal Mila 36 – Bratul Tulcea – Tulcea.

 

Ziua 1

 

Calatoria noastra la bordul hotelului plutitor incepe de la Tulcea, unde ne vom imbarca in cursul dupa-amiezii.

Traseul porneste pe bratul Sulina si continua pana aproape de varsarea acestuia in mare, in localitatea Sulina.

 

Ziua 2

 

Dupa micul dejun, in prima partea a zilei facem o incursiune pana la plaja Marii Negre, iar dupa-amiaza o excursie cu ambarcatiuni in Golful Musura la Marea Neagra, unde putem observa farul vechi la iesirea in golf, farul nou catre larg, apoi o varietate de pasari pe luciul apei, in zbor sau pe insula K (denumita si insula iubirii), nou aparuta acum cativa ani, ca o bariera intre golf si mare, langa epava unui vas comercial esuat cu ceva timp in urma.

 

Ziua 3

 

Aceasta zi va incepe cu o excursie cu barcile spre satul Letea, traseul urmarind o serie de canale inguste, prilej favorabil pentru a observa specii de pasari interesante. Odata ajunsi la Letea facem o excursie cu caruta in padurea Letea (rezervatie forestiera – dune de nisip si flora mediteraneeana, adaposeste specii rare de arbori si de animale, iar mai nou herghelii de cai semi-salbatici). Intoarcere pe hotelul plutitor. Ne deplasam in cursul dupa-amiezii pe bucla dreapta a Marelui M (Dunarea Veche).

 

Ziua 4

 

Dimineata pornim spre Schitul Sf. Atanasie (stil vechi), aflat intr-un loc izolat din Delta, aproape de Chilia Veche. Ne deplasam inapoi in Dunarea Veche si facem o scurta vizita pe mal a satului Mila 23, cel mai mare sat pescaresc din Delta care are o populatie de origine lipoveneasca. Hotelul plutitor isi continua traseul amonte pe Dunarea Veche, apoi pe un traseu mirific (Canal Sontea), având numeroase posibilitati de a surprinde specii de flora si fauna, specifice Deltei. Innoptare in zona lacului Fortuna (Baclanestii Mari).

 

Ziua 5

 

In aceasta ultima zi in paradisul pasarilor, vom face o excursie cu barci cu motor in zona lacului Fortuna – Canal Sontea. Avansam amonte pe canalul Sontea – Sireasa. Sosirea la Tulcea se va face in cursul dupa amiezii.

 

Tariful este calculat pentru grup de 16 persoane.

 

Pentru grup de 10 – 15 persoane, tariful este 639 euro/persoana/loc in cabina de 2 persoane

*Tarifele sunt calculate fara transport, acesta facandu-se cu masina proprie pana la Tulcea.

*La cerere se poate asigura transport cu microbuz, 50 euro/persoana si se poate efectua pentru un grup minim de 10 persoane.

 

Inscrierile se fac pana la data de 20 iulie 2020.

 

Modalitate de plata:

 •  50 % avans la inscriere;
 •  50% diferenta se va achita pana la 20 iulie 2020.

 

Observatii

Nota: La cerere se pot organiza contra cost partide de pescuit pentru pasionati.

Capacitatea maxima a hotelului plutitor este de 16 persoane.