Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 11 days - Japonia
10 nopti/ 11 zile - 1660 €
Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 11 days
Tokyo, Japonia
Transport: Avion
Cazare: 10 nopti/ 11 zile
Pret: Incepand de la 1660 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Incluse in pachet:
 • avion București - Tokyo și Tokyo - București;
 • taxele de aeroport;
 • servicii de tip check-in online;
 • 11 nopți cazare: 3 nopți Tokyo fără mic dejun; 1 noapte Fuji-Hakone fără mic dejun; 3 nopți Kyoto fără mic dejun; 4 nopți Osaka fără mic dejun;
 • router Wf mobil pentru a fi mereu conectat;
 • JR Pass 7 zile - pentru a optimiza costurile de transport;
 • consultanță turistică 24/24

Nu sunt incluse in pachet:
 • transfer aeroport Haneda – hotel, respectiv hotel - aeroport Haneda;
 • Hakone Pass 4600 yeni - pentru acces in Parcul Național Hakone-Fuji;
 • cheltuieli de natură personală;
 • alte servicii suplimentare decât cele menționate;
 • asigurarea medicală.
Loading...

Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 11 days

Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 11 zile

 

28 aprilie  – 10 mai 2023

 

 

Tokyo – Fuji – Hakone – Kyoto – Uji – Nara – Hiroshima – Osaka – Kurashiki – Tokyo

 

 

Aventuros, inedit, vibrant, tradițional!

De la vibrantul Tokyo la tradiționalul Kurashiki!

 

Circuit recomandat: turiștilor care iubesc libertatea, aventura și ineditul, turiștilor care doresc să descopere singuri Japonia, să se aventureze în necunoscut, dar să aibă mereu sentimentul de siguranță și multă, multă informație pusă la dispoziție de către specialiști.

 

Japan by myself este un program ce se adresează persoanelor care doresc să călătorească în Japonia individual, fără a fi constrânși de un program de grup. Vă vom pune la dispoziție atât trasee complete și informații legate de orice loc pe care doriți să-l vizitați, cât și informații utile; restaurante, spectacole sau locuri de distracție. Este un program inedit, în care veți avea posibilitatea să simțiți adrenalina turistului străin aflat în „Țara Contrastelor”.

*În continuare vă prezentăm programul recomandat cu mențiunea că acesta poate fi modificat și personalizat în funcție de propriile dorințe.

 

 

De ce, Japan and Wisteria Flowers?

 • Pentru că acum poți vizita Japonia la un tarif foarte bun, la temperaturi perfecte pentru orice călăltorie și bonus, poți admira florile de glicină în toată splendoarea lor.
 • Pentru Tokyo cosmopolit, animat, vibrant, care poate fi admirat și de la înălțimea turnului SkyTree.
 • Pentru plimbările pe străzile aglomerate din Shibuya și pentru admirarea podului faimos Rainbow Bridge și a insulei Odaiba pe timpul nopții.
 • Pentru relaxarea în natură și în bazinele cu băi termale din Parcul Național Fuji-Hakone, într-un han tradițional japonez cu spa.
 • Pentru a putea admira una dintre cele mai frumoase grădini Zen din Japonia, templul Ginkakuji sau tradus în japoneză drept „Pavilionul de Argint”.
 • Pentru plimbările în Pădurea de Bambus și pentru liniștea pe care o puteți găsi într-o grădină Zen.
 • Pentru descoperirea unei Japonii autentice și cosmopolite, prin explorarea orașului Osaka.

 

 

Ziua 1 (28 aprilie): București   Tokyo

 • Te îmbarci în zborul către Tokyo.

 

Ziua 2 (29 aprilie) – Tokyo: Descoperirea metropolei Tokyo – Shinjuku, Shibuya și Harajuku

 • O zi în care te pierzi prin Tokyo sau îl descoperi ghidat de colegul nostru, Alexandru. Lista ta de obiective în explorarea orașului cu o energie nebună cuprinde: după o oprire „tehnică” la Gara Shinjuku pentru a schimba voucherele JR în abonamente, urmează Parcul Shinjuku, iar apoi o plimbare prin Parcul Yoyogi și vizitarea Altarului Meiji. În continuare, te vei bucura de culorile vii din cartierul Harajuku, iar seara te vei delecta cu o plimbare prin cartierul Shibuya, unde se află statuia bine-cunoscutei cățelușe Hachiko și cea mai mare intersecție pietonală din lume.
 • Cazare Tokyo.

 

Ziua 3 (30 aprilie) –  Tokyo: Japonia modernă – Akihabara, Tokyo Skytree și Odaiba

 • După o zi petrecută prin Tokyo, astăzi avem ca primă oprire cartierul Akihabara, raiul electronicelor, al anime-ului și al maid cafe-urilor. Apoi, pentru a avea cu totul o experiență inedită, te vei îndrepta către Tokyo Skytree, considerat cel mai înalt turn din lume, pentru a putea admira tot orașul Tokyo, și cu puțin noroc, și Muntele Fuji. Ziua nu se va încheia aici, iar la final, o ultima oprire o vei face în zona Odaiba, cunoscută ca fiind o insulă artificială unde multe companii își au sediile. Totodată, aici se află faimosul pod Rainbow Bridge, ce conectează Odaiba cu restul orașului, unde poți admira apusul de soare peste toată metropola.
 • Cazare Tokyo.

 

Ziua 4 (1 mai) – Tokyo Fuji-Hakone: Natură printre munți, festivalul glicinelor și relaxare la onsen

 • După două zile pline de agitație pozitivă, dar totuși copleșitoare, te urci în shinkansen și după numai o oră ajungi aproape de simbolul Japoniei, Fuji san. Dacă încă mai ai energie, îți propunem un traseu turistic cu câteva mijloace de transport distractive: de la tren turistic, la funicular, telecabină și vaporaș în Parcul Național Hakone Fuji, traseu care îți va da ocazia să vezi peisaje spectaculoase și dacă este senin, pe Fuji san în toată splendoarea lui. Dacă nu mai ai energie și vrei doar să te relaxezi, niciun alt loc nu poate să fie mai potrivit decât un han tradițional japonez cu onsen.
 • Cazare Hakone – han tradițional japonez cu spa.

 

Ziua 5 (2 mai) – Fuji-Hakone  Kyoto: Vechea capitală a Japoniei – Templul Ginkakuji, Calea Filozofului, Templul Kiyomizudera

 • După o zi petrecută în natură, din nou îmbarcat în shinkansen te îndrepți spre vechea capitală a Japoniei, Kyoto. Kyoto este un oraș vizitat de mii de turiști care admiră și fac plimbări prin temple și grădini, menite odinioară să relaxeze mintea și să lumineze sufletul. Este poate cel mai bun loc în care te poți bucura de zen-ul japonez. Singur sau însoțit de colegul nostru, Robert, îți propunem pentru o după-amiază în Kyoto să vizitezi: Templul de Argint-Ginkakuji, unde vizitatorii se pot bucura de una dintre cele mai frumoase grădini Zen din Japonia, Cartierul Higashiyama cu străduțe înguste și case tradiționale, Templul Apei Pure-Kiyomizudera, care adăpostește unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului Kyoto, și seara cartierul Gion în căutarea geishelor.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 6 (3 mai) – Kyoto  Arashiyama: În spirit cu Zen-ul – Pădurea de bambus, Templul Tenryu, Templul Kinkaku și Templul Ryoan

 • Continuăm cu armonia din mijlocul naturii, iar ziua aceasta este dedicată Zen-ului, schimbând astfel traiectoria spre orașul Arashiyama, un loc apreciat pentru priveliștile montane încă din Perioada Heiană. Vei face prima oprire în Pădurea de Bambus, unde sunetul ce ia naștere atunci când își croiește drum printre frunzele de bambus a fost inclus în topul celor 100 sunete de patrimoniu ce trebuie păstrate în Japonia. De aici, vei merge la următorul punct de vizită, și anume Templul Tenryu, renumit pentru grădina sa Zen. În timpul acestei vizite este recomandat încercarea camerei destinate privitului grădinii, unde oamenii se așezau doar ca să privească frumusețile naturale și să-și regăsească pacea interioară. După o scurtă plimbare prin centrul orașului Arashiyama, unde sunt o mulțime de magazine și boutique-uri tradiționale, după-amiaza zilei acesteia este dedicată celor două temple, Kinkaku-ji și Ryoan, din nordul orașului Kyoto. Kinkaku-ji, tradus ca „Pavilionul de Aur”, își are numele tocmai din faptul că pereții exteriori ai etajelor clădirii sunt acoperiți cu foiță de aur. Totodată, vei fi uimit de și de Templul Ryoan, care se află în aproprierea Templului Kinkaku- ji și este renumit pentru grădina sa Zen cu cele 15 pietre așezate într-un mod interesant, întrucât de oriunde ai privi, nu vei putea observa cel puțin o piatră dintre acestea.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 7 (4 mai) – Kyoto  Uji Nara: Pe urmele istoriei șintoismului, budismului și florilor de glicină

 • Te vei trezi dimineața pentru a avea parte de o aventură ce îți va da energia de care vei avea nevoie, un hiking pe muntele ce adăpostește Altarul Fushimi Inari. Acest Altar este dedicat zeului Inari, zeul orezului. Se spune că mesagerii lui erau vulpi, așa că în jurul Altarului sunt o mulțime de statui de vulpe. Altarul este renumit pentru sutele de porți roșii ce duc până în vârful muntelui. Vei continua aventura în orașul Uji, cunoscut nu doar pentru produsele din ceai verde și matcha, dar și pentru Templul Byodou, un important templu din punct de vedere al budismului. Nu uita să te uiți după parfumatele glicine ce atârnă în aproprierea templului. Odată ce te-ai înfruptat cu deliciile din ceai, următoarea și ultima oprire pe această zi va fi Nara, casa căprioarelor ce zburdă libere pe străzile orașului. Parcul Natural Nara adăpostește nu doar căprioarele, în istorie considerate mesagerii zeilor, ci și Templul Todai, cea mai mare construcție de lemn din lume, și Altarul Kasuga Taisha. Lângă altar se află Grădina Botanică Kasuga Taisha Shinen Manyo, unde poți găsi glicine ce înfrumusețează priveliștea mistică a locului.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 8 (5 mai) – Kyoto  Hiroshima Osaka: Pacea de după furtună: Parcul Memorial al Păcii și Insula Miyajima

 • Vei călători spre Hiroshima, este capitala unei zone foarte industrializate de pe coastă, un oraș nou și înfloritor, ai cărui locuitori optimiști arareori amintesc de bombă. „Hiroshima” este un sinonim pentru ororile războiului. Vei face prima oprire în Parcul Memorial al Păcii din Hiroshima, care oferă generațiilor actuale și viitoare avertismentele trecutului. Învelișul rămas dintr-o clădire cunoscut ca Domul Bombei Atomice apare în manualele de istorie din toată lumea. Următorul stop va fi Insula Miyajima, la care se ajunge cu un feribot din Parcul Păcii. Insula Miyajima este dintre cele trei locuri desemnate prin tradiție ca având cele mai frumoase peisaje din Japonia, iar Altarul Itsukushima este recunoscut la nivel internațional datorită porților sale „toori” ce par că ar pluti pe apă.
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 9 (6 mai) – Osaka: De la tradițional la modern: Dotonbori, Abeno Harukas, Shinsekai

 • Această zi o vei dedica descoperirii orașului Osaka, al doilea cel mai mare oraș din Japonia. Vei face prima oprire la Dotonbori, cunoscut pentru a fi cel mai animat district al orașului. Aici se găsesc nu doar o mulțime de restaurante cu fel și fel de decorațiuni gigantice și panouri neon, dar și arcade comerciale cu magazine și mici bar-uri izakaya. Poți trăi o experiență de neuitat privind întreg orașul Osaka de la înălțimea lui Abeno Harukas, un simbol al orașului și cea mai înaltă clădire din Japonia. Cel mai bine este de a merge la asfințit, când orașul este acoperit de culoarea soarelui ce apune. Seara, se poate merge pe jos de la Abeno Harukas până în cartierul Shinsekai, un important punct istoric al orașului. Denumirea s-ar traduce „Noul oraș”, fiind construit în 1903, având ca atracție turnul Tsutenkaku, construcția sa fiind inspirată după Turnul Eiffel. Aici te poți bucura de o cină la unele dintre micile restaurante ce încă mai poartă nostalgia vremurilor trecute.
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 10 (7 mai) – Osaka: Cosmopolit și tradițional – Acvariul Kaiyukan, Castelul Osaka și Umeda Sky Building

 • Această zi o vei începe prin vizitarea Acvariului Kaiyukan, ce adăpostește sute de specii de pești din Cercul de Foc al Pacificului, dar și animale din jurul lumii, atracția cea mai mare fiind reprezentată de ce 2 rechini balenă din incinta acvariului. Apoi, vei face următoarea oprire la Castelul Osaka, ce a fost construit de către Toyotomi Hideyoshi, care a dorit ca acest castel să devină centrul unei noi Japonii unite sub ordinul lui. La finalul zilei, ultima destinație va fi Clădirea Umeda Sky, care se află într-unul dintre cele mai importante districte ale orașului Osaka, și anume Umeda. Din observatorul clădirii se poate vedea orașul în timpul asfințitului. De asemenea, în jurul clădirii sunt o mulțime de restaurante și magazine unde se poate lua cina la un preț convenabil!
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 11 (8 mai) – Osaka Kurashiki Osaka: Japonia autentică – Centrul Vechi Kurashiki, Casa Ohashi, Muzeul Ohara, Ivy Square

 • Astăzi destinația va fi Kurashiki, un oraș din Prefectura Okayama, al cărui centru vechi a fost bine conservat, fiind un bun exemplu al clădirilor din Perioada Edo. Orașul a servit la un moment dat ca centru de distribuire al orezului. Aici vei face prima oprire în zona canalurilor de apă. Întrucât orașul a fost un loc de distribuire al orezului, s-au construit multe canale prin oraș pentru a avea acces mult mai ușor la depozitele de orez. Mai mult, în jurul canalului principal se găsesc o mulțime de muzee, precum: Muzeul Momotaro, Muzeul Jucăriilor, Muzeul Meșteșugurilor Populare, Muzeul de Artă Vestică Ohara. O altă atracție a orașului Kurashiki este casa unui mercenar bine conservată numită „Casa Ohashi”.
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 12 (9 mai) – Osaka Tokyo

 • Astăzi de vei îndrepta dis-de-dimineața înapoi spre metropola Tokyo, unde îți vei petrece ultima zi în Japonia făcând ultimele cumpărături înainte de plecare.
 • Free Spirit îți recomandă să faci o ultimă oprire și să te îndrepți spre Altarul Kameido Tenjin în Tokyo, unde vei admira frumoasele glicine ce au fost plantate acolo de mai bine de 350 de ani.
 • Cazare Tokyo.

 

 

Ziua 13 (10 mai) – Tokyo București: Sayonara, Nihon!

 • Astăzi îți veți lua la revedere de la draga Japonia și îți veți îndrepta spre aeroportul Haneda pentru zborul spre București

 

 

Sayonara!

Observatii

Servicii suplimentare Marca Japan by Free Spirit

 • Broșură personalizată pe zile cu toate detaliile călătoriei link model – 300 euro/broșură;
 • Ghid local vorbitor de română – de la 200 euro/zi.