Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 9 days - Japonia
8 nopti/9 zile - 1495 €
Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 9 days
Tokyo, Japonia
Transport: Avion
Cazare: 8 nopti/9 zile
Pret: Incepand de la 1495 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Incluse in pachet:
 • avion București - Tokyo și Tokyo - București;
 • taxele de aeroport;
 • servicii de tip check-in online;
 • 9 nopți cazare la hoteluri de 3 și 4 stele: 2 nopți Tokyo fără mic dejun; 1 noapte Fuji-Hakone fără mic dejun; 3 nopți Kyoto fără mic dejun; 2 nopți Osaka fără mic dejun; 1 noapte Tokyo fără mic dejun
 • router Wf mobil - pentru a fi mereu conectat;
 • JR Pass 7 zile - pentru a optimiza costurile de transport;
 • consultanță turistică 24/24.

Nu sunt incluse in pachet:
 • transfer aeroport Haneda – hotel, respectiv hotel - aeroport Haneda;
 • Hakone Pass 4600 yeni - pentru acces in Parcul Național Hakone-Fuji;
 • cheltuieli de natură personală;
 • alte servicii suplimentare decât cele menționate;
 • asigurarea medicală.
Loading...

Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 9 days

Special Offer – Japan and Wisteria Flowers – 9 days

 

20 aprilie  – 30 aprilie 2020

 

Tokyo – Fuji – Hakone – Kyoto – Uji – Nara – Hiroshima – Osaka – Tokyo

 

 

Aventuros, inedit, vibrant, tradițional!

De la vibrantul Tokyo la tradiționalul Kyoto!

 

Circuit recomandat: turiștilor care iubesc libertatea, aventura și ineditul, turiștilor care doresc să descopere singuri Japonia, să se aventureze în necunoscut, dar să aibă mereu sentimentul de siguranță și multă, multă informație pusă la dispoziție de către specialiști.

 

Japan by myself este un program ce se adresează persoanelor care doresc să călătorească în Japonia individual, fără a fi constrânși de un program de grup. Vă vom pune la dispoziție atât trasee complete și informații legate de orice loc pe care doriți să-l vizitați, cât și informații utile; restaurante, spectacole sau locuri de distracție. Este un program inedit, în care veți avea posibilitatea să simțiți adrenalina turistului străin aflat în „Țara Contrastelor”.

 

*În continuare vă prezentăm programul recomandat cu mențiunea că acesta poate fi modificat și personalizat în funcție de propriile dorințe.

 

 

De ce, Japan and Wisteria Flowers?

 • Pentru că acum poți vizita Japonia la un tarif foarte bun, la temperaturi perfecte pentru orice călăltorie și bonus, poți admira florile de glicină în toată splendoarea lor.
 • Pentru Tokyo cosmopolit, animat, vibrant, care poate fi admirat și de la înălțimea turnului SkyTree.
 • Pentru plimbările pe străzile aglomerate din Shibuya și pentru admirarea podului faimos Rainbow Bridge și a insulei Odaiba pe timpul nopții.
 • Pentru relaxarea în natură și în bazinele cu băi termale din Parcul Național Fuji-Hakone, într-un han tradițional japonez cu spa.
 • Pentru a putea admira una dintre cele mai frumoase grădini Zen din Japonia, templul Ginkakuji sau tradus în japoneză drept „Pavilionul de Argint”.
 • Pentru plimbările în Pădurea de Bambus și pentru liniștea pe care o puteți găsi într-o grădină Zen.
 • Pentru descoperirea unei Japonii autentice și cosmopolite, prin explorarea orașului Osaka.

 

 

Ziua 1 (20 aprilie): București  →  Tokyo

 • Te îmbarci în zborul către Tokyo.

 

Ziua 2 (21 aprilie) – Tokyo: Descoperirea metropolei Tokyo

 • O zi în care te pierzi prin Tokyo sau îl descoperi ghidat de colegul nostru, Alexandru. Lista ta de obiective in explorarea orașului cu o energie nebuna cuprinde: Cartierul Shinjuku ce este considerat a fi inima metropolei; Templul Meiji si parcul ce îl înconjoară; Cartierul Harajuku si zecile de magazine vestimentare multicolore si „kawaii”; Templul Meiji si parcul ce îl înconjoară. Seara, lasă-te purtat de jocul de lumini din Cartierul Shibuya, cunoscut pentru intersecția pe care o mare de oameni o traversează în același timp din cinci colturi.
 • Cazare Tokyo.

 

Ziua 3 (22 aprilie) –  Tokyo, metropolă modernă

 • Astăzi vei descoperi câteva dintre exemplele pentru care Tokyo este cunoscuta pe plan internațional. Pe lista de obiective in aceasta zi vor intra: Cartierul Akihabara, cunoscut atât pentru magazinele de electronice si pentru iubitorii de anime-uri, zisi si „otaku”, cat si pentru „maid cafe”-urile din zona, Turnul Tokyo Skytree, fiind cel mai înalt turn din lume și Insula artificiala Odaiba, cu un frumos apus de soare de pe Rainbow Bridge.
 • Cazare Tokyo.

 

Ziua 4 (23 aprilie) – Tokyo → Fuji-Hakone: Natură printre munți și relaxare la onsen

 • După o zi plină de agitație pozitivă, dar totuși copleșitoare, te urci in shinkansen și după numai o ora ajungi aproape de simbolul Japoniei, Fuji san. Daca încă mai ai energie, îți propunem un traseu turistic cu câteva mijloace de transport distractive: de la tren turistic, la funicular, telecabina și vaporaș in Parcul National Hakone Fuji, traseu care îți va da ocazia să vezi peisaje spectaculoase și dacă este senin, pe Fuji san în toată splendoarea lui. Dacă nu mai ai energie și vrei doar să te relaxezi, niciun alt loc nu poate să fie mai potrivit decât un han tradițional japonez cu onsen. Onsen-ul este spa-ul japonez în care vei avea ocazia să te relaxezi în apă termală, afară privind o gradină japoneză sau o panoramă perfectă.
 • Cazare Hakone – han tradițional japonez cu spa.

 

Ziua 5 (24 aprilie) – Fuji-Hakone →  Kyoto: Vechea capitală a Japoniei

 • După o zi petrecută în natură, din nou îmbarcat în shinkansen te îndrepți spre vechea capitală a Japoniei, Kyoto. Kyoto este menit de odinioară să relaxeze mintea și să lumineze sufletul, fiind cel mai bun loc în care te poți bucura de zen-ul japonez. Singur sau însoțit de colegul nostru, Robert, îți propunem pentru o după-amiază în Kyoto să vizitezi: Templul de Argint-Ginkakuji, Cartierul Higashiyama cu străduțe înguste și case tradiționale, Templul Apei Pure-Kiyomizudera si seara, cartierul Gion în căutarea geishelor.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 6 (25 aprilie) – Kyoto →  Arashiyama: În spirit cu Zen-ul

 • Astăzi te vei îndrepta spre Arashiyama, un loc apreciat pentru priveliștile montane încă din Perioada Heiană. Fă cunoștință cu sunetul frunzelor din Pădurea de Bambus, sunet ce a fost inclus in topul celor 100 sunete de patrimoniu ce trebuie păstrate in Japonia, apoi fă o plimbare prin grădinile Zen ale Templului Ternyuji, unde există chiar și o cameră desemnată privitului grădinii. După o scurtă plimbare prin centrul orașului Arashiyama, unde sunt o mulțime de magazine si boutique-uri tradiționale, după-amiaza zilei acesteia este dedicată celor două temple, Kinkakuji și Ryoanji, din nordul orașului Kyoto.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 7 (26 aprilie) – Kyoto  Uji Nara: Pe urmele ceaiului, a căprioarelor și a florilor de glicină

 • Îți vei începe dimineața cu un pic de hiking pe muntele ce adăpostește Altarul Fushimi Inari, cunoscut pentru sutele de porți mari roșii poziționate una lângă cealaltă. Cu încălzirea făcută la Altarul Fushimi Inari, te vei îndreptă spre orașul Uji, pentru a cunoaște mai multe despre istoria ceaiului verde japonez, zis și „matcha”. Te vei bucura poate de o gustare cu praf de matcha în timp ce vei vizita Templul Byoudoin, un important punct al budismului, pe care îl veți regăsi și pe monezile de 5 yeni. Nu uita să te uiți după parfumatele glicine ce atârnă în aproprierea templului. După scurta oprire în Uji, vei merge spre Nara, locul sacru al căprioarelor ce zburda libere pe străzile orașului. Parcul Natural Nara adăpostește nu doar căprioarele, în istorie considerate mesagerii zeilor, ci și Templul Todaiji, cea mai mare construcție de lemn din lume, și Altarul Kasuga Taisha, cunoscut pentru colecția de lanterne din metal și pentru aleile pline de lanterne din piatră. Lângă altar se află Grădina Botanică Kasuga Taisha Shinen Manyo, unde poți găsi glicine ce înfrumusețează priveliștea mistică a locului.
 • Cazare Kyoto.

 

Ziua 8 (27 aprilie) – Kyoto → Hiroshima →Osaka: Pacea de după furtună

 • Vei călători spre Hiroshima, capitala unei zone foarte industrializate de pe coastă, un oraș nou și înfloritor, ai cărui locuitori optimiști arareori amintesc de bombă. „Hiroshima” este un sinonim pentru ororile războiului. Vei face prima oprire în Parcul Memorial al Păcii din Hiroshima, care oferă generațiilor actuale și viitoare avertismentele trecutului. Învelișul rămas dintr-o clădire cunoscut ca Domul Bombei Atomice apare în manualele de istorie din toată lumea. Următorul stop va fi Insula Miyajima, la care se ajunge cu un feribot din Parcul Păcii. Insula Miyajima este dintre cele trei locuri desemnate prin tradiție ca având cele mai frumoase peisaje din Japonia, iar Altarul Itsukushima este recunoscut la nivel internațional datorită porților sale „toori” ce par că ar pluti pe apă.
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 9 (28 aprilie) – Osaka: De la tradițional la modern

 • Această zi o vei dedica descoperirii orașului Osaka, al doilea cel mai mare oraș din Japonia. Vei face prima oprire la Dotonbori, cunoscut pentru a fi cel mai animat district al orașului. Aici se găsesc nu doar o mulțime de restaurante cu fel și fel de decorațiuni gigantice și panouri neon, dar și arcade comerciale cu magazine și mici bar-uri izakaya. Poți trăi o experiență de neuitat privind întreg orașul Osaka de la înălțimea lui Abeno Harukas, un simbol al orașului și cea mai înaltă clădire din Japonia. Cel mai bine este de a merge la asfințit, când orașul este acoperit de culoarea soarelui ce apune. Seara, se poate merge pe jos de la Abeno Harukas până în cartierul Shinsekai, un important punct istoric al orașului. Denumirea s-ar traduce „Noul oraș”, fiind construit în 1903, având ca atracție turnul Tsutenkaku, construcția sa fiind inspirată de Turnul Eiffel. Aici te poți bucura de o cină la unele dintre micile restaurante ce încă mai poartă nostalgia vremurilor trecute.
 • Cazare Osaka.

 

Ziua 10 (29 aprilie) – Osaka → Tokyo

 • Această îți vei lua la revedere de la Osaka și te vei întoarce pe „Planeta Tokyo”.
 • Cazare Tokyo

 

Ziua 11 (30 aprilie) – Tokyo: La revedere, Nihon!

 • Astăzi îți veți lua la revedere de la draga Japonia și îți veți îndrepta spre aeroportul Heneda pentru zborul spre București

 

Sayonara!

 

Observatii

Servicii suplimentare Marca Japan by Free Spirit

 •  Broșură personalizată pe zile cu toate detaliile călătoriei link model – 300 euro/broșură;
 • Ghid local vorbitor de română – de la 200 euro/zi.

 

Orar de zbor: 

06:40 București (20 APR) – 07:25 Viena (20 APR)

12:35 Viena (20 APR) – 06:35 Tokyo Haneda (21 APR)

14:05 Tokyo Haneda (30 APR) – 18:45 Frankfurt (30 APR)

20:20 Frankfurt (30 APR) – 23:35 București (30 APR)