Charter Hurghada – Coral Beach Hotel - Egipt
7 nopti / 8 zile - 469 €
Hotel:
Charter Hurghada – Coral Beach Hotel
Hurghada, Egipt
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Pret: Incepand de la 469 euro / persoana
Tip oferta: Sejururi

Incluse in pachet:
  • All Inclusive

Loading...

Charter Hurghada – Coral Beach Hotel

Localizare: situat in Hurghada, pe plaja oferind vedere la Marea Rosie.

Facilitati hotel: zona de plaja privata si 2 piscine in aer liber, teren de tenis, galerie comerciala, centru de scufundari si un teren de volei pe plaja, loc de joaca pentru copii, restaurant, cafenea, acces imediat la plaja, spa , facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), serviciu de calcatorie, splatorie, baie turceasca/baie de aburi, sala de fitness, Wifi (zone publice).

Faclitati contra cost: teren de tenis, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), serviciu de calcatorie, splatorie,baie turceasca/baie de aburi.

Facilitati camera: pat matrimonial sau twin, minibar, TV, aer conditionat, seif, articole de toaleta.

Hurghada a fost intemeiat la inceputul secolului XX si pana recent, era doar un sat pescaresc. Astazi insa, a devenit o statiune de top a coastei Marii Rosii si un centru internationl pentru sporturile de apa.Toate activitatile care implica apa se pot desfasura aici: surfing, navigatie, pescuit la adancime, inot si, mai presus de toate, scufundari de adancime si de suprafata. Gradinile unice subacvatice din larg sunt printre cele mai frumoase din lume si faimoase printre scufundatori.