Canyoning la Porumbacu - Romania
2 nopti/ 3 zile - 116 €
Canyoning la Porumbacu
Porumbacu, Romania
Transport: Individual
Cazare: 2 nopti/ 3 zile
Pret: Incepand de la 116 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit

Incluse in pachet:
 • traseul de canyoning ( aproximativ 4h);
 • echipament special (neopren, vesta, casca, ham, coarda);
 • ghid insotitor specializat pe traseu;
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun la Pensiunea Negoiu 4* situata la doar doar cativa pasi de locul in care veti porni in aventura;
 • asistenta pe toata durata desfasurarii excursiei din partea agentiei de turism.

Nu sunt incluse in pachet:
 • transportul se va face individual cu masina personala;
 • ora de echitatie de achita la fata locului (100 lei/1h/persoana);
 • mesele de pranz si cina.
Loading...

Canyoning la Porumbacu

 •  
 •  
 •   

Canyoning la Porumbacu

 

Cauti o experienta prin care sa iesi din tipare? Ai fost intotdeauna atras de paraiele de munte, cu mici cascade si tobogane naturale? Incearca programul nostru special creat pentru iubitorii de adrenalina, munte si apa – Canyoning la Porumbacu.

 

Nu este nevoie sa te pregatesti inainte, tot ce iti trebuie este dorinta de aventura, nevoia de a face ceva diferit fata de majoritatea turistilor, iar de celelalte aspecte ne vom ocupa noi si partenerii nostri locali.

 

Va fi o experienta cu multa distractie si zambete, in cel mai frumos canion din sudul Transilvaniei.

 

Pentru acest traseu este nevoie sa pleci de vineri seara pentru ca te asteapta un drum lung pana in Porumbacu de Sus, locul unde te vei bucura de un week-end special.

 

Sambata dimineata incepe experienta ta inedita, Canyoining pe Porumbacu, ce are ca punct de plecare Castelul de Lut  Valea Zanelor si dureaza 3 – 4 ore. Echipamentul special pentru aceasta aventura iti va fi pus la dispozitie de specialisti in domeniu: neopren, vesta, casca, ham, coarda, etc.

 

Este nevoie sa veniti de acasa cu: ghete de munte (se vor uda complet),costum de baie, haine de schimb, papuci, prosop.

 

Veti petrece cateva ore minunate cu multe sarituri, rapeluri si tobogane naturale. Traseul  de canyoning pe Porumbacu se preteaza oricui are o conditie fizica minima si iubeste aventura.

 

Dupa aceasta experienta inedita, iti propunem sa te relaxezi servind in tihna preparate culinare delicioase la Restaurantul Palatului Brukental din Avrig (aflat la 20 minute cu masina de Porumbacu de Sus), un palat impunator din anul 1788, candva resedinta de vara a baronului Samuel von Brukenthal din Transilvania.

 

Daca printre activitati reusesti sa gasesti putin timp fa o vizita si la Castelul de Lut Valea Zanelor care se afla la doar 200 m de pensiunea in care vei fi cazat, este un obiectiv turistic nou ar care atrage prin unicitate.

 

Duminica dupa servirea micului dejun in mijlocul naturii, iti recomandam sa faci o plimbare pana la Herghelia de la Sambata de Jos. Ai optiunea doar sa admiri caii sau chiar sa incerci o sedinta de echitatie.

 

Daca iti doresti sa faci o initiere in echitatie la herghelia de la Sambata de Jos este nevoie sa te prezinti la fata locului incepand cu ora 9.00. Exista anumite intervale in care este permis turistior sa faca echitatie, 9.00-11.00 si 13.00-15.00. Pe durata desfasurarii sedintei vei fi in permanenta instruit si asistat de personalul dedicat. Aceasta experienta este optionala. Daca vei dori sa iti petreci altfel dimineata poti alege orice alta activitate.

 

Herghelia de la Sambata de Jos a fost înfiinţata în anul 1874, pe vremea contelui Johannes de Brukenthal. În momentul de faţa aparţine Regiei Naţionale a Padurilor–Romsilva, avand peste 300 de capete cabaline de rasa lipiţana.

 

La centrul de la Sambata de Jos gasim secţia de armasari de reproducţie şi de dresaj, precum şi secţia de iepe mama. Herghelia creşte rasa de cal lipiţan şi dispune de şapte dintre cele opt linii ale rasei: Cele şapte linii de sange poarta numele armasarilor care au stat la baza formarii actualelor efective – Conversano, Favory, Maestoso, Neapolitano, Pluto, Siglavy-Capriola şi Tulipan.

 

Lipiţanul este un cal cu o conformaţie armonioasa si eleganta. Este un cal bland, docil şi supus, cu temperament vioi. Datorita eleganţei sale şi a temperamentului, Lipiţanul este principala rasa care se utilizeaza la marile şcoli de dresaj academic din lume.

 

Nota: Daca la sosire ai folosit traseul pe valea Oltului acum iti recomandam sa faci drumul spre casa pe Transfagarasan, cu o oprire la Lacul Balea si Lacul Vidraru.

 

Nota: pe lacul Vidraru vei putea face o plimbare cu vaporasul/barcuta (contra cost) plecand de la Hotel Posada Vidraru 3*.

 

Observatii

 

In cazul  in care unitatea de cazare mentionata in program nu mai are disponibilitate la momentul solicitarii va vom oferi o alta unitate de cazare cu conditii similare.