Ca un boier transilvanean - Romania
3 nopti/4 zile - 89 €
Ca un boier transilvanean
Alba
Transport: Individual
Cazare: 3 nopti/4 zile
Pret: Incepand de la 89 euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Ca un boier transilvanean

  •  
  •  
  •   

Domeniile Martinutzi – Hotel Cardinal

Povestea:
Pe o suprafata de peste 3 hectare, la doar cativa kilometri de Alba Iulia, Domeniile Mar’tinutzi reprezinta locatia perfecta din centrul Transilvaniei pentru organizarea de evenimente deosebite si pentru relaxare.

Incepand cu 2014, de la deschiderea oficiala, Domeniile Mar’tinutzi au gazduit peste 250 de evenimente facand fericiti peste 35000 de oameni. Cu cele doua spatii, Mar’tinutzi Ballroom si Gradina de Vara, am reusit de fiecare data sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri. Toate acestea intr-o locatie unica, dominata de Castelul Contelui Redey.

Incepand cu toamna anului 2016, pe Domeniile Mar’tinutzi a fost inaugurat si Cardinal Hotel, care ofera acomodare in 32 de camere cu conditii de 4 stele, un Spa si o noua sala de evenimente in cadrul hotelului.

Locatie:
Accesul catre Domeniile Mar’tinutzi este unul cat se poate de facil, la marginea Muntilor Apuseni pe Valea Vintului departe de agitatia tipic urbana. Autostrazile Sibiu-Deva si Sebes-Turda, precum si DN Alba Iulia-Cugir, ce trec la mai putin de 10km de locatia noastra, asigura un acces usor precum si o legatura rapida cu cele mai importante atractii turistice din zona, incepand de la vechiul Castel Martinuzzi, aflat chiar in vecinatate, continuand cu stravechea capitala a Daciei, Sarmizegetusa Regia, si bineinteles fosta capitala a Romaniei, Alba Iulia.

Camerele:
Perla complexului Domeniile Mar’tinutzi este un hotel luxos de 4 stele, care are in dotare un modern centru Spa, menit sa intregeasca atmosfera de poveste a locului. Cele 32 de camere se bucura de un cadru natural deosebit de frumos, discret, departe de agitatia orasului, locul ideal pentru evadarea din rutina zilnica, in cautarea relaxarii.

Camerele mari, spatioase, pastreaza elemente de arhitectura originala, paturi grandioase, accesorii opulente imbinate armonios cu decoratiuni si detalii moderne. De la ferestrele camerelor, oaspetii se pot bucura de o panorama unica, oferita de spectaculoasa curte a domeniului, intregita de ruina Castelului Imparatesei Maria Tereza, detalii care urmaresc transformarea oaspetilor in boieri contemporani.

Facilitati : parcare gratuita, aflata in custodie, WIFI gratuit si internet de mare viteza, personal profesionist aflat in permanenta la dispozitia clientului, oaza de liniste care cuprinde Domeniile Mar’tinutzi, peisajele tipice muntilor Apuseni, nu sunt altceva decat dovada clara a faptului ca vrem sa oferim cele mai bune conditii pentru ca evenimentele sa fie perfect organizate.

 

Ce putem vedea in imprejurimi ?

Castelul Bethlen-Martinuzzi din Vintu de Jos

Cetatea Alba

Biserica evanghelica din Vurpar

Drumul vinului din Alba

Ciugud, o comuna aproape europeana

Observatii

Tarif: 89 eur/persoana in camera dubla

 

Tariful include:

3 nopti cazare fara masa