Maldive, un paradis tropical situat în mijlocul Oceanului Indian, este o adevărată bijuterie a destinațiilor exotice. Această destinație insulară este cunoscută pentru plajele sale incredibil de frumoase, cu nisip fin și ape cristaline de un albastru desăvârșit. Cu peste 1.000 de insule coraligene, Maldive oferă o experiență de neuitat pentru oricine călătorește aici.

Într-o astfel de călătorie magică, veți descoperi că Maldive nu este doar un loc pentru relaxare și soare, ci și o comoară culturălă și plină de tradiție. Locuitorii locali, cunoscuți sub numele de "maldivieni," vă vor întâmpina cu ospitalitate și vă vor împărtăși obiceiurile lor autentice.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestui arhipelag este viața subacvatică uimitoare. Maldive este un paradis pentru pasionații de snorkeling și scufundări, oferind oportunități unice de a explora recifuri de corali vibrante și a întâlni o varietate impresionantă de viețuitoare marine. Această destinație este în mod incontestabil un rai pentru iubitorii lumii subacvatice.

Cultura și tradiția se împletesc în Maldive într-un mod fascinant. Binecunoscuta artă a construcției navelor, numită "dhoni," este o tradiție ancestrală transmisă din generație în generație. De asemenea, muzica și dansurile tradiționale maldiviene reprezintă o parte importantă a vieții lor cotidiene.

Pe lângă frumusețea naturală și cultura vibrantă, Insulele Maldive sunt cunoscute pentru resorturile cu servicii de top, veți găsi aici opțiuni pentru toate gusturile și preferințele. Cu priveliști uluitoare și facilități de primă clasă, veți trăi o experiență de neuitat.

Indiferent dacă sunteți în căutarea relaxării supreme, aventurii subacvatice sau aprofundării în cultura locală, Insulele Maldive vă vor răsfăța în fiecare privință. Acest paradis exotic oferă o incursiune unică într-o lume cu o frumusețe naturală și autenticitate culturală deosebită, iar fiecare colț al acestor insule vă va lăsa cu amintiri prețioase și sentimentul că ați descoperit un loc cu adevărat special.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 5

 

Insula Malé în Maldive: Descoperă Bijuteria Oceanelor

Insula Malé, situată în mijlocul Oceanului Indian, este inima și capitala Maldivelor, și, de asemenea, una dintre cele mai mici capitale de stat din lume. Cu o suprafață de aproximativ 5,8 km², această insulă pitorească are multe de oferit turiștilor care vizitează această destinație exotica.

Malé este un centru cultural și istoric important al Maldivelor. Aici poți vizita Moscheea Hukuru Miskiy, o bijuterie arhitecturală construită în secolul al XVII-lea. De asemenea, poți explora Muzeul Național al Maldivelor, unde veți găsi o colecție impresionantă de artefacte istorice, precum și informații despre istoria și cultura insulelor.

Malé este înconjurată de plaje cu nisip fin și ape limpezi ca cristalul. Plaja Artificială Hulhumalé este un adevărat paradis pentru iubitorii de plajă. Aici poți să te relaxezi sub soare, să te scalzi în apă caldă și să explorezi viața marină. Peștii colorați și recifele de corali sunt o priveliște uimitoare sub apă.

De asemenea, Malé este un punct de plecare excelent pentru activități de scufundări și snorkeling. Există numeroase centre de scufundări care organizează excursii către cele mai bune locuri de scufundări din apropiere, unde poți întâlni rechini, broaște țestoase și alte creaturi marine exotice.

Pentru cei interesați de suveniruri și cumpărături, zona de shopping din Malé este plină de buticuri și magazine tradiționale. Aici poți achiziționa bijuterii lucrate manual, textile tradiționale maldiviene și obiecte de artizanat local, precum sculpturi din lemn sau figurine din corali. Un obiect deosebit de popular este "fihalhohi," o pălărie tradițională maldiviană, care este atât un element de protecție împotriva soarelui, cât și un suvenir minunat.

Malé poate părea o capitală liniștită pe timp de noapte, dar există câteva opțiuni de divertisment pentru cei care doresc să exploreze viața de noapte maldiviană. Barurile și cluburile de pe insulă oferă ocazia de a petrece o seară plăcută, dansând și socializând cu localnicii și cu alți turiști. De asemenea, unele locuri organizează spectacole tradiționale de dans maldivian, oferind o experiență culturală autentică.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 4

 

Insula Hulhumalé în Maldive

Hulhumalé este o insulă artificială în Maldive, situată în apropierea capitalei Malé. Această destinație în plină dezvoltare are multe de oferit turiștilor care doresc să exploreze un colț mai puțin cunoscut al paradisului insular maldivian.

Chiar dacă Hulhumalé este o insulă nouă, ea nu este lipsită de cultură și istorie. Aici, poți descoperi un amestec interesant de tradiții maldiviene și influențe moderne. Localnicii încă păstrează obiceiurile tradiționale, iar moscheea centrală a insulei este un loc de adorare și reflecție pentru comunitatea musulmană.

Hulhumalé are plaje cu nisip fin și ape cristaline, perfecte pentru relaxare și activități nautice. Plaja din partea de nord a insulei este un loc minunat pentru a face plajă, în timp ce cea din partea de sud este cunoscută pentru activitățile de snorkeling. Recifele de corali aflate la mică distanță de țărm găzduiesc o bogată biodiversitate marina. Dacă ești pasionat de scufundări, poți explora aceste recife și să întâlnești diverse specii de pești și alte creaturi marine.

O atracție deosebită a insulei este Parcul Ecologic Hulhumalé, care se întinde pe o mare parte din insulă. Acest spațiu verde oferă o oază de liniște și frumusețe naturală, fiind un loc excelent pentru plimbări, picnicuri și pentru observarea păsărilor. Parcul este locul de întâlnire al iubitorilor de natură și al turiștilor care doresc să se conecteze cu mediul înconjurător.

De asemenea, Hulhumalé dispune și de un Centru de Arte și Cultură care găzduiește expoziții artistice și evenimente culturale. Acesta este locul ideal pentru a descoperi creațiile locale și pentru a înțelege mai bine arta și cultura maldiviană. Dacă ai noroc, s-ar putea să poți asista la spectacole tradiționale de dans sau să interacționezi cu artiști locali.

 

Descoperă Splendoarea Insulei Seenu Atoll în Maldive

Seenu Atoll, cunoscut și sub numele de Addu Atoll, este un paradis ascuns în sudul Maldivelor, care adăpostește câteva dintre cele mai frumoase insule și peisaje marine din această destinație exotică. Această regiune este mai puțin cunoscută decât alte atoluri din Maldive, ceea ce o face o alegere perfectă pentru călătorii care doresc să exploreze un colț mai puțin aglomerat al acestui paradis tropical.

Seenu Atoll se remarcă prin diversitatea sa geografică. Aici vei găsi o combinație unică de insule cu plaje de nisip fin, lagune, recife de corali impresionante și păduri de mangrove luxuriante. Această diversitate oferă o gamă variată de activități pentru călători, de la scufundări în recifele bogate la croaziere relaxante cu barca prin lagune.

Seenu Atoll are și o bogată moștenire culturală și istorică. Aici poți vizita satele tradiționale și moschei istorice. Locuitorii locali păstrează obiceiurile și tradițiile maldiviene, iar o vizită în satele lor te va introduce în atmosfera autentică a vieții insulare.

Seenu Atoll este o destinație care pune accent pe turismul responsabil și conservarea mediului. Localnicii și autoritățile lucrează pentru protejarea frumusețea naturală a atollului, astfel încât să poată fi admirată și de generațiile viitoare. Acest lucru înseamnă că, în timpul vizitei tale, ar trebui să fii conștient de impactul tău asupra mediului și să respecți regulile de conservare.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 6

 

Baa Atoll în Maldive: Un Paradis Ecologic și Cultural

Baa Atoll este un tărâm uimitor de frumos, situat în nord-vestul Maldive. Această destinație excepțională este celebră pentru peisajele sale naturale impresionante și pentru plajele nesfârșite și pădurile de mangrove. Pe lângă frumusețea sa naturală, Baa Atoll adăpostește și o cultură bogată și tradiții locale captivante.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale Baa Atoll este statutul său de rezervație de biosferă UNESCO. Această recunoaștere se datorează ecosistemului marin excepțional, în special recifelor de corali sănătoase și a biodiversității impresionante. Rechinii cu vârful plat, broaște țestoase, pisici de mare, delfini și o varietate uimitoare de pești tropicali sunt doar catevă exemple. Datorită acestui statut, Baa Atoll este un paradis pentru iubitorii de scufundări și snorkeling, oferind oportunități uimitoare pentru a explora viața marina excepțională.

Baa Atoll este format din numeroase insule tropice, fiecare cu farmecul său. Plajele cu nisip fin și ape cristaline sunt perfecte pentru relaxare și scăldat. O plimbare pe nisipul alb și contemplarea apusurilor de soare uimitoare sunt activități de neuitat în această regiune.

 

Ari Atoll în Maldive: Bijuteria Turcoaz a Oceanului Indian

Ari Atoll reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite atolluri din Maldive, situat în mijlocul Oceanului Indian. Această destinație idilică este cunoscută pentru peisajele sale uimitoare, plaje nesfârșite și biodiversitatea marina fascinantă.

Ari Atoll găzduiește o rezervație marină protejată. Recifele de corali, precum cele de la Maaya Thila și Fish Head, oferă adăpost unor specii impresionante, inclusiv broaște țestoase, balene rechin, rechini ciocan și peste 400 de specii de pești.

Atollul este un paradis pentru iubitorii de scufundări și snorkeling. Vizitatorii pot explora peșteri subacvatice, grădini de corali și epave de corăbii vechi. Ari Atoll este renumit pentru vizibilitatea excelentă sub apă și diversitatea incredibilă a vieții marine.

Cu plajele sale nesfârșite acoperite cu nisip fin și alb, Ari Atoll oferă reprezinta o oază de relaxare. Aici poți petrece zile întregi la soare, practicând snorkeling sau savurând cocktail-uri la umbra palmierilor.

Atollul are o gamă largă de stațiuni de lux, inclusiv vile pe apă, bungalow-uri la malul mării și servicii de top. Acestea oferă camere cu vedere la ocean, restaurante fine și facilități pentru activități nautice. Deși Ari Atoll este cunoscut pentru resorturile sale luxoase, vizitatorii au oportunitatea de a interacționa cu localnicii prietenoși și de a explora satele tradiționale. Aici poți învăța mai multe despre cultura și tradițiile maldiviene.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 1

Maldive: Tradiții și Obiceiuri Uimitoare

 

Ceremoniile de Casatorie sub apa

Maldivele ofera o multime de locuri minunate pentru ceremoniile de casatorie sub apa. Aceste locatii pot varia de la recife de corali pline de viata pana la epave subacvatice sau gradini de alge marine. Cu o vizibilitate excelenta a apei si o bogata diversitate marina, fiecare cuplu poate alege locatia perfecta pentru a-si spune juramintele sub apa.

Pentru a desfasura o ceremonie de casatorie sub apa in conditii de siguranta si confort, echipamentul specializat este esential. Cuplurile vor purta echipament de scufundare, inclusiv masca, tub si costum de neopren, pentru a putea respira sub apa si pentru a se simti confortabil pe parcursul ceremoniei.

In timpul ceremoniei de casatorie sub apa, un preot sau un oficiant specializat in ceremoniile subacvatice va conduce ceremonia. Ei pot folosi semne subacvatice pentru a comunica cu cuplurile, iar aceste semne pot varia in functie de traditiile specifice. Fiecare cuplu îți poate personaliza propriile juraminte si ritualuri pentru a se potrivi cu visurile si valorile lor. Aceasta flexibilitate ofera ocazia de a face ceremonia de casatorie sub apa cu adevarat unica si memorabila.

Ceremoniile de casatorie sub apa din Maldive ofera cuplurilor o experienta de neuitat si romantica. Sentimentul de liniste sub apa, in mijlocul unei naturi incredibile, face ca acest moment sa fie cu adevarat special.

 

Muzica Bodu Beru din Maldive: Ritmurile Inimii Tropicale

Maldivele, cu plajele nisipose si apele limpezi, sunt deseori asociate cu relaxarea si luxul. Cu toate acestea, in afara de frumusetea naturala, aceasta destinatie tropicala ofera si o lume bogata de traditii si cultura, iar muzica Bodu Beru este o parte esentiala din acest mozaic cultural.

Bodu Beru, tradus din limba dhivehi drept "tobe mari," este un gen muzical traditional maldivean care dateaza cu secole in urma. Muzica a fost influentata de contactul cu diferite culturi, precum cea africana, si se spune ca este strans legata de muzica traditionala din regiunea africana Zanzibar.

Piesa centrala a muzicii Bodu Beru este toba mare, care este facuta din lemn de nuc de cocos. Aceasta toba este adesea imbracata in piele de rechin pentru a-i oferi un sunet profund si ritmic. Alte instrumente includ tamburine, fluier si o chitara maldiveana. Ritmul puternic si hipnotic al tobei mari este caracteristic pentru Bodu Beru si confera muzicii acea energie specifica.

Muzica Bodu Beru este adesea interpretata in timpul evenimentelor speciale, cum ar fi sarbatorile religioase, casatorii si festivaluri. Dansatorii poarta costume traditionale, cu sarafane colorate si turbane decorate. Dansurile sunt energice si ritmice, iar dansatorii se invart in jurul tobei mari, creand un spectacol captivant.

Muzica Bodu Beru nu este doar o forma de divertisment, ci si un mijloc prin care se pastreaza cultura si traditiile maldiveene. Versurile pieselor pot aborda teme diverse, de la povesti locale la evenimente istorice importante. Aceasta muzica transmite emotii puternice si o istorie care a fost transmisă de la o generatie la alta.

 

Festivalul Eid

Maldivele gazduiesc o multitudine de festivaluri si evenimente culturale, iar Festivalul Eid este unul dintre cele mai speciale. Festivalul Eid este una dintre cele mai importante si asteptate sarbatori religioase din Maldive, si nu numai ca reflecta frumusetea culturii musulmane, dar este si o ocazie de mare bucurie si comuniune in aceasta destinatie tropicala.

Eid-ul Fitr si Eid-ul Adha sunt doua cele mai importante sarbatori musulmane celebrate in Maldive. Eid-ul Fitr marcheaza sfarsitul Ramadanului, luna de post si rugaciune, in timp ce Eid-ul Adha comemoreaza sacrificiul profetului Ibrahim in onoarea lui Dumnezeu. Aceste sarbatori reprezinta nu numai momente de adorare si rugaciune, ci si oportunitati de a reflecta asupra valorilor precum generozitatea, iubirea fata de aproapele si ajutorarea celor nevoiasi.

In ziua Eid-ului, localnicii incep cu o rugaciune speciala la moschee, numita "Salat al-Eid," care aduna comunitatea musulmana intr-un act de rugaciune colectiva. Dupa rugaciune, oamenii se saluta reciproc cu "Eid Mubarak," care inseamna "Eid fericit," si schimba daruri si felicitari. Un aspect traditional al Eid-ului este purtarea de haine noi si frumoase, iar prepararea si savurarea de mancaruri traditionale sunt o parte esentiala a sarbatorii. Printre mancarurile specifice Eid-ului se numara "Hedhikaa," un sortiment de gustari, si "Bis Keemiya".

Eid-ul este o sarbatoare care aduce comunitatea impreuna. Oamenii se intalnesc cu rudele si prietenii, isi viziteaza vecinii si petrec timp impreuna in spirit de unitate si armonie. Multe activitati si evenimente festive au loc in toata tara, de la parade la concerte si jocuri traditionale.

 

Dansurile cu Stingray din Maldive: O Armonie Subacvatica cu Creaturile Oceanului

Dansurile cu Stingray din Maldive reprezintă o experiență captivantă și unică pe care o poți experimenta în această destinație exotică. Această activitate oferă turiștilor șansa de a interacționa cu fascinantele pisici de mare, cunoscute sub numele de stingray, în mediul lor natural.

Această tradiție a dansurilor cu stingray are o istorie bogată și profund înrădăcinată în cultura Maldivelor. Stingray-urile sunt animale acvatice uimitoare, caracterizate de forma aripilor lor care amintesc de aripi de pasăre. Aceste creaturi grațioase pot fi întâlnite în apele cristaline ale atolilor din Maldive.

Pentru a participa la această experiență de neuitat, turiștii trebuie să se îndrepte spre plajele izolate sau insulele cu barcă. Ghizii locali știu exact unde să găsească stingray-urile și când să le invite la "dans". Acești experți în viața marină cunosc mișcările și comportamentul acestor creaturi, făcând întâlnirea cu ele sigură și memorabilă. Un element important al acestor dansuri cu stingray este hrănirea acestor creaturi. Turiștii pot participa la hrănirea stingray-urilor, oferindu-le pește.

Dansurile cu stingray sunt, de asemenea, însoțite de muzică tradițională și dansuri locale, care adaugă o notă culturală și festivă întregii experiențe. Locuitorii Maldivelor sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor, iar această activitate le permite să împartă cu turiștii un fragment din cultura și tradițiile lor.

Acest obicei unic de a dansa cu stingray în Maldive oferă ocazia de a învăța mai multe despre viața marină, dar și despre cultura locală. Este important să subliniem că, pentru a proteja mediul marin și a asigura o experiență sustenabilă, ghizii și turiștii respectă reguli stricte de comportament și hrănire a pisicilor de mare, astfel încât să nu le afecteze negativ habitatul.

 

Pescuitul cu Harponul în Maldive: O Aventură Subacvatică de Excepție

Pescuitul cu harponul are o rădăcină adâncă în cultura maldiviană. Timp de secole, localnicii au folosit această tehnică pentru a asigura hrana comunităților lor și pentru a-și păstra tradițiile. Acest aspect al culturii este transmis din generație în generație, iar pentru turiști, reprezintă o oportunitate de a se conecta la aceste tradiții autentice.

Pentru a începe o astfel de aventură subacvatică, turiștii trebuie să fie bine pregătiți. Echipamentul esențial include harponul în sine, costumul de scufundări, ochelarii de scufundări și aletele. Alegerea echipamentului potrivit este crucială pentru o experiență sigură și reușită.

Maldive este un paradis format din peste 1.000 de insule, iar fiecare dintre ele oferă locuri de pescuit cu harponul cu caracteristici unice. Recifele de corali sunt adesea destinațiile preferate pentru astfel de activiăți, în care aventurierii subacvatici vor descoperi un adevărat paradis pentru pescuitul cu harponul.

Odată sub apă, lumea subacvatică a insulelor dezvăluie o paletă de culori și viețuitoare marine impresionante. Pești colorați, corali uimitori și alte creaturi marine îți înconjoară fiecare mișcare. Cu toate că pescuitul cu harponul este o activitate deosebit de captivantă, este important să se acorde o atenție deosebită conservării mediului. Autoritățile locale au instituit reglementări stricte pentru a proteja recifele de corali și speciile vulnerabile. Ca turiști, este crucial să respectați aceste reguli și să contribuiți la conservarea acestui ecosistem fragil.

Pentru călătorii care doresc să exploreze pescuitul cu harponul în Maldive, există câteva sfaturi importante de urmat. Înainte de a vă aventura în această activitate, asigurați-vă că sunteți bine pregătiți și respectați regulile locale. De asemenea, învățați câteva cuvinte de bază în limba locală pentru a comunica mai eficient cu ghizii și locuitorii.

 

Când să vizitezi Maldive

1. Stabiliti-vă Prioritățile

Înainte de a alege momentul potrivit pentru a vizita Maldive, stabiliți ce anume căutați în vacanța dvs. Dacă sunteți în căutarea prețurilor mai accesibile și a unei experiențe mai liniștite, atunci sezonul mai puțin aglomerat ar putea fi alegerea perfectă. Dacă vă doriți să profitați de apă cristalină și de oportunități de snorkeling și scufundări de excepție, trebuie să țineți cont de condițiile meteorologice.

2. Sezonul de Vârf: Noiembrie până în Aprilie

Perioada cea mai aglomerată și cea mai potrivită pentru a vă bucura de soarele strălucitor și de activitățile acvatice este sezonul de vârf, care se întinde din noiembrie până în aprilie. Acesta este momentul când temperaturile sunt ridicate, iar vremea este predominant uscată. Apele sunt liniștite și potrivite pentru snorkeling și scufundări, iar viața marina este în toiul ei. Cu toate acestea, rețineți că prețurile pot fi mai mari.

3. Sezonul Musonului: Mai până în Octombrie

Perioada din mai până în octombrie este numită și "sezonul musonului." În această perioadă, Maldive se confruntă cu ploi sporadice și vânturi. Totuși, aceasta poate fi o opțiune mai accesibilă pentru cei care doresc să evite mulțimea. Cu puțină planificare, încă puteți avea parte de experiențe memorabile în Maldive, și, adesea, prețurile sunt mai mici.

4. Perioade Intermediare: Aprilie și Mai, precum și Octombrie

Dacă doriți să găsiți un echilibru între aglomerație și preț, perioadele intermediare din aprilie, mai și octombrie pot fi ideale. Vremea este încă bună pentru plajă și activități acvatice, iar prețurile sunt mai accesibile.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 7

Sfaturi pentru călătoria ta în Maldive

  • Pașaport valid: Pașaportul tău trebuie să fie valid pentru cel puțin șase luni de la data intrării în Maldive. Asigură-te că pașaportul tău nu expiră înainte de călătoria planificată.
  • Viză de turist: Pentru cetățenii români, Maldivele oferă o viză de turist la sosire, valabilă pentru 30 de zile. Nu este necesar să aplici pentru viză în avans. Cu toate acestea, este important să respecți termenul de 30 de zile și să nu depășești perioada de ședere specificată.
  • Formular de intrare: Toți turiștii români trebuie să completeze și să trimită formularul electronic pentru înregistrarea stării de sănătate, cu o perioadă de completare de cel puțin 48 de ore înainte de îmbarcare. https://imuga.immigration.gov.mv/
  • Valută: Moneda oficială este Rufiyaa Maldiviană, codul valutar fiind "MVR." Aceasta este moneda care circulă pe insulele Maldive, însă în majoritatea stațiunilor turistice, dolarul american (USD) este acceptat și utilizat pe scară largă. Multe resorturi, magazine și restaurante tind să afișeze prețurile în dolari americani, iar schimbul se face la o rată fixă stabilită de resorturile respective.
  • Caută resort-uri de lux sau bungalow-uri pe apă: Insulele Maldive sunt renumite pentru resort-urile lor de lux și bungalow-urile amplasate direct pe apă. Alege cazarea care se potrivește cu bugetul și preferințele tale. Fiecare resort are propriul său farmec, cu facilități de neegalat.
  • Protejează mediul înconjurător: Maldivele sunt vulnerabile la schimbările climatice și la poluare. Contribuie la conservarea frumuseții naturale a acestor insule prin reciclare și evitarea produselor din plastic.
  • Planifică activități de agrement: În afară de relaxare pe plajă, Maldive oferă o varietate de activități precum surfing, pescuit sportiv, croaziere și chiar excursii cu hidroavionul pentru a admira priveliști incredibile.
  • Stabilește-ți bugetul pentru excursii opționale: Majoritatea resort-urilor oferă excursii opționale, cum ar fi excursii pe insulele nelocuite, cina romantică pe plajă sau aventuri subacvatice. Planifică-ți bugetul în avans și selectează excursiile care te interesează cel mai mult.
  • Asigurare de călătorie: Nu pleca niciodată fără asigurare de călătorie. Este întotdeauna mai bine să fii pregătit în caz de orice neplăcere sau imprevizibil.
  • Bucură-te de fiecare moment: Fiecare zi petrecută în Maldive este un dar. Apreciază fiecare răsărit și apus de soare, fiecare plimbare pe plajă și fiecare moment de relaxare. Îmbrățișează experiența și creează amintiri de neuitat.

Maldive Povestea Călătoriei Tale de Vis Începe Aici Free Spirit 3

 


Sejur Maldive - Dusit Thani Maldives, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 3299 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Anantara Veli Maldives Resort
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 3279 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Diamonds Athuruga Beach & Water Villas
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2849 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Summer Island Maldives Resort
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1949 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Six Senses Laamu Resort, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 4749 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Hotel Riu Atoll - All Inclusive, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2459 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Komandoo Island Resort & Spa
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2469 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Gili Lankanfushi Maldives
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 5579 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Kagi Maldives Spa Island, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2709 € /pers/sejur
Sejur Maldive - The Standard Huruvalhi Maldives, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2969 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Centara Ras Fushi Resort & Spa
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1909 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Hard Rock Hotel Maldives
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2169 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Medhufushi Island
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1909 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Vilamendhoo Island Resort
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1929 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Reethi Faru Resort
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1959 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Safari Island Resort, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 2019 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Lily Beach Resort and Spa, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 3699 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Atmosphere Kanifushi Maldives
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 3209 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Kurumba Maldives Resort, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 1849 € /pers/sejur
Sejur Maldive - Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, cu plecare din Bucuresti
Hotel:
Maldive, Maldive 7 nopti / 8 zile
Zbor inclus
de la 3539 € /pers/sejur