Basic Japan – Japan by Myself - Japonia
Basic Japan – Japan by Myself
Tokyo, Japonia
Transport: Avion
Cazare:
Pret: Incepand de la euro / persoana
Tip oferta: Calatorii Free Spirit


Basic Japan – Japan by Myself

Japan by myself

 

Tokyo – Fuji – Hakone – Kyoto – Uji – Nara – Kyoto – Osaka

 

Aventuros, inedit, vibrant, traditional!

De la vibrantul Tokyo la traditionalul Kyoto!

 

Japan by Myself este un program ce se adreseaza persoanelor care doresc sa calatoreasca in Japonia individual, fara a fi constransi de un program de grup. Va vom pune la dispozitie atat trasee complete si informatii legate de orice loc pe care doriti sa-l vizitati, cat si informatii utile; restaurante, spectacole sau locuri de distractie. Este un program inedit, in care veti avea posibilitatea sa simtiti adrenalina turistului strain aflat în „Tara Contrastelor”.

 

Circuit recomandat: turistilor care iubesc libertatea, aventura si ineditul, turistilor care doresc sa descopere singuri Japonia, sa se aventureze in necunoscut, dar sa aiba mereu sentimentul de siguranta si multa, multa informatie pusa la dispozitie de catre specialisti.

 

*In continuare va prezentam programul recomandat cu mentiunea ca acesta poate fi modificat si personalizat in functie de propriile dorinte.

 

Perioade recomandate pentru circuitul Japan by Myself sunt:

Sakura – sfarsitul lunii martie –jumatatea / sfarsitul lunii aprilie

Artari – sfarsitul lunii noiembrie –inceputul lunii decembrie

 

De ce Japan – The New and the Traditional?

 • Pentru Tokyo cosmopolit, animat, vibrant, care poate fi admirat si de la inaltimea turnului SkyTree.
 • Pentru plimbarile pe strazile aglomerate din Shibuyashi, pentru admirarea podului faimos Rainbow Bridge si a insulei Odaiba pe timpul noptii.
 • Pentru relaxarea in natura si in bazinele cu bai termale din Parcul National Fuji-Hakone, intr-un han traditional japonez cu spa.
 • Pentru a putea admira una dintre cele mai frumoase gradini Zen din Japonia, templul Ginkakuji sau tradus in romana drept „Pavilionul de Argint”.
 • Pentru plimbarile in Padurea de Bambus si pentru linistea pe care o puteti gasi într-o gradina Zen.
 • Pentru descoperirea unei Japonii autentice si cosmopolite, prin explorarea orasului Osaka.

 

Itinerariu

 

Ziua 1: București –Tokyo

 • Te imbarci în zborul către Tokyo.

Ziua 2: Tokyo animat, cosmopolit și vibrant

 • O zi in care te pierzi prin Tokyo sau il descoperi ghidat de colegul nostru Iani. Lista ta de obiective in explorarea orasului cu o energie nebuna cuprinde: Cartierul Shinjuku ce este considerat a fi inima metropolei; Templul Meiji si parcul ce il înconjoara; Cartierul Harajuku si zecile de magazine vestimentare multicolore si „kawaii”; Templul Meiji si parcul ce il inconjoara. Seara, lasa-te purtat de jocul de lumini din Cartierul Shibuya, cunoscut pentru intersectia pe care o mare de oameni o traverseaza in acelasi timp din cinci colturi.
 • Cazare Tokyo.

Ziua 3: Tokyo, metropola moderna

 • Astazi vei descoperi cateva dintre exemplele pentru care Tokyo este cunoscuta pe plan international. Pe lista de obiective in aceasta zi vor intra: Cartierul Akihabara, cunoscut atat pentru magazinele de electronice si pentru iubitorii de anime-uri, zisi si „otaku”, cat si pentru „maid cafe”-urile din zona, Turnul Tokyo Skytree, fiind cel mai inalt turn din lume si Insula artificiala Odaiba cu un frumos apus de soare de pe Rainbow Bridge.
 • Cazare Tokyo.

Ziua 4: Tokyo → Fuji Hakone – Fuji san inzapezit si relaxare la onsen

 • Dupa o zi plina de agitatie pozitiva, dar totusi coplesitoare, te urci in shinkansen si dupa numai o ora ajungi aproape de simbolul Japoniei, Fuji san. Daca inca mai ai energie, iti propunem un traseu turistic cu cateva mijloace de transport distractive: de la tren turistic, la funicular, telecabina si vaporas in Parcul National Hakone Fuji, traseu care iti va da ocazia sa vezi peisaje spectaculoase si daca este senin, pe Fuji san in toata splendoarea lui. Daca nu mai ai energie si vrei doar sa te relaxezi, niciun alt loc nu poate sa fie mai potrivit decat un han traditional japonez cu onsen. Onsen-ul este spa-ul japonez in care vei avea ocazia sa te relaxezi in apa termala, afara printre fulgi de zapada privind o gradina japoneza sau o panorama perfecta.
 • Cazare han traditional japonez cu spa.

Ziua 5: Fuji Hakone → Kyoto – Kyoto vechea capitala a Japonei

 • Dupa o zi petrecuta in natura din nou imbarcat in shinkansen te indrepti spre vechea capitala a Japoniei, Kyoto. Kyoto este menit deodinioara sa relaxeze mintea si sa lumineze sufletul, fiind cel mai bun loc in care te poti bucura de zen-ul japonez. Singur sau insotit de colegul nostru, Robert, iti propunem pentru o dupa-amiaza in Kyoto sa vizitezi: Templul de Argint-Ginkakuji, Cartierul Higashiyama cu stradute inguste si case traditionale, Templul Apei Pure-Kiyomizudera si seara, cartierul Gion in cautare geishelor.
 • Cazare Kyoto.

Ziua 6: Kyoto → Arashiyama – In spirit cu Zen-ul

 • Astazi te vei indrepta spre Arashiyama, un loc apreciat pentru privelistile montane inca din Perioada Heiana. Fa cunostinta cu sunetul frunzelor din Padurea de Bambus, sunet ce a fost inclus in topul celor 100 sunete de patrimoniu ce trebuie pastrate in Japonia, apoi fa o plimbare prin gradinile Zen ale Templului Ternyuji, unde exista chiar si o camera desemnata privitului gradinii. Dupa o scurta plimbare prin centrul orasului Arashiyama, unde sunt o multime de magazine si boutique-uri traditionale, dupa-amiaza zilei acesteia este dedicata celor doua temple, Kinkakuji si Ryoanji, din nordul orasului Kyoto.
 • Cazare Tokyo.

Ziua 7: Kyoto → Uji → Nara – Pe urmele ceaiului si a caprioarelor

 • Iti vei incepe dimineata cu un pic de hiking pe muntele ce adaposteste Altarul Fushimi Inari, cunoscut pentru sutele de porti mari rosii pozitionate una langa cealalta. Cu incalzirea facuta la Altarul Fushimi Inari, te vei indrepta spre orasul Uji, pentru a cunoaste mai multe despre istoria ceaiului verde japonez, zis si „matcha”. Te vei bucura poate de o gustare cu praf de matcha in timp ce vei vizita Templul Byoudoin, un important punct al budismului, pe care il veti regasi si pe monezile de 5 yeni. Dupa scurta oprire in Uji, vei merge spre Nara, locul sacru al caprioarelor ce zburda libere pe strazile orasului. Parcul Natural Nara adaposteste nu doar caprioarele, in istorie considerate mesagerii zeilor, ci si Templul Todaiji, cea mai mare constructie de lemn din lume, si Altarul Kasuga Taisha, cunoscut pentru colectia de lanterne din metal si pentru aleile pline de lanterne din piatra.
 • Cazare Tokyo.

Ziua 8: Kyoto → Osaka – De la traditional la modern

 • Ultima zi va fi dedicata descoperirii orasului Osaka, al doilea cel mai mare oras din Japonia. Prima oprire de pe lista de obiective de astazi va fi Castelul Osaka, construit de catre shogunul Toyotomi Hideyoshi, ce a dorit ca acest castel sa devina centrul unei noi Japonii unite sub ordinul sau. Lasa-te pe urma purtat de luminile si neoanele colorate ale districtului Dotonbori, unde vei gasi nu doar o multime de restaurante cu fel si fel de decoratiuni gigantice si panouri neon, dar si arcade comerciale cumagazine si mici bar-uri izakaya. Ce poate fi mai frumos decât să privești un asfințit de soare, si unul vazut de la ultimul etaj al Cladirii Abeno Harukas, ce a devenit un simbol al orasului, fiind cea mai inalta cladire din Japonia. Seara, aventureaza-te pestrazile nostalgice ale Cartierului Shinsekai si gusta specialitatile locale, precum „kushikatsu” – carne si legume prajite in aluat special.
 • Cazare Osaka.

Ziua 9: Osaka → București – Sayonara, Nihon!

 • Astazi iti vei lua la revedere de la draga Japonia si te vei indrepta spre aeroportul Kansai pentru zborul spre Bucuresti.

 

Acesta este doar unul dintre pachetele pe care Japan by Myself vi le poate oferi.